DEJAN NOKAUTIRAO CARA, ŽESTOK OBRAČUN: Dragojević napravio SKANDAL, čeka se HITNA ODLUKA!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car dobio je udarac od Dejana Dragojevića!

DEJAN NOKAUTIRAO CARA, ŽESTOK OBRAČUN: Dragojević napravio SKANDAL, čeka se HITNA ODLUKA!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 6" Dejan Dragojević nedavno je ponovo uputio jak udarac ljutom rivalu, Filipu Caru, koji je sve zastupljeni na platormi TikTok. Poznato je da je Car na TikToku jedan od plaćenijih korisnika, kome fanovi uplaćuju novac preko ,,gifova", a Dejan je imao žestoku poruku povodom toga. 

Naime, Dragojević je u jednom intervjuu istakao da ‚je Filip Car mafijaš sa TikToka:

Foto: Youtube printscreen

Dejan Dragojević

 

- Vidiš kako se sami pronađu, ima mnogo takvih koji su kao mangupi. Da l' imaju zatvor, da l' su se potukli piojanu na splavu, pa su sebi dali za pravo ne znam šta... Vidim na TikToku da se tuku, mafijaši tamo, mafijaši ovamo, rekoh da i ja budem malo mangup, to je sad in - priča Dejan za Svet i dodaje:

- Mislim da bih kao pobednik izgubio tu neku komunikaciju sa publikom, jer bi bio previše jak i onda bi bilo u fazonu: ,,Šta sad ovaj, blabla..." misllim da bi se na mene loše odrazilo, da budem učesnik

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen/AlexMima98

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić, Filip Car

 

Ovo se Caru sigurno neće dopasti kada bude čuo da je dobio udarac od ljutog rivala, pa nam ostaje da vidimo kako će on reagovati, odnosno da li će i na koji način uzvratiti Dragojeviću na ove žestoke prozivke. 

Filip Car je nedavno govorio o detetu koje čeka sa Aleksandrom Nikolić:

Voleo bih da dete nosi moje prezime, to je negde i logično. A moje prezime je baš lepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dete poraste, može i samo da odlučuje o tome. A može da ima i mamino i tatino prezime - započeo je Filip i dodao da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading