ŠOK NA KONFERENCIJI DALASA: Dončićevo izlaganje prekinulo žensko stenjanje, pogledajte rekaciju Slovenca! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.05.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

ŠOK NA KONFERENCIJI DALASA: Dončićevo izlaganje prekinulo žensko stenjanje, pogledajte rekaciju Slovenca! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Luka Dončić

U noćašnjem meču između Dalas Maverikksa i Oklahome Siti Tunder, Luka Dončić je bio heroj svog tima. Nakon izjednačenog rezultata od 1-1, serija se seli na teren Mavsa, a slovenački košarkaš je imao svakako razloga da bude zadovoljan svojim ličnim učinkom, ali i igrom celog tima.

Međutim, konferencija za novinare nakon utakmice nije prošla bez skandala. Dok je Luka odgovarao na pitanja novinara o duelu sa Oklahomom, konferencijskom salom se prolomilo stenjanje, što je u prvi mah šokiralo i Dončića. Ipak, situacija je brzo postala jasnija kada su prisutni shvatili da je nekome od novinara prazna baterija na slušalicama napravila problem, po svemu sudeći prateći film za odrasle.

- Nadam se da ovo nije uživo - naveo je Dončić.

 

 

U meču protiv Oklahome, Luka Dončić je briljirao na terenu, postigavši 28 poena, uz 8 skokova i 7 asistencija. Njegova igra bila je ključna za trijumf Dalas Mavericksa, a njegova harizma i veština su još jednom oduševile ljubitelje košarke širom sveta.

Iako je konferencija za novinare nakon meča bila obeležena neobičnim incidentom, Luka Dončić je ostavio snažan utisak svojom igrom na terenu. Njegova dominacija nad protivničkim timom svakako je tema o kojoj će se dugo pričati, dok će se neobičan incident sa slušalicama uz smeh prisutnih brzo zaboraviti. Sledi nam još uzbudljivih mečeva u ovom plej-ofu, a jedno je sigurno - Luka Dončić će biti u centru pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading