ASMIN UŽIVO NA PINKU: Produkcija sve razotkrila, ovo je istina o Anelinom NAPUŠTANJU ELITE!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o borbi za starateljstvo!

ASMIN UŽIVO NA PINKU: Produkcija sve razotkrila, ovo je istina o Anelinom NAPUŠTANJU ELITE!

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić nedavno je poslao glasovnu poruku voditelju Darku Tanasijeviću, otkrivajući da je pokrenuo tužbu za oduzimanje starateljstva Aneli Ahmić. U poruci je istakao da je dobio starateljstvo, međutim, ubrzo je pokušao da opovrgne svoje tvrdnje.

Glasovna poruka koju je Durdžić poslao voditelju Pink televizije izazvala je veliku pažnju javnosti. U njoj je jasno izneo svoju nameru da preuzme starateljstvo nad ćerkom, a produkcija ružičaste televizije večeras je tu poruku pustila u programu uživo tokom emisije "Pitanja novinara". 

- Zdravo Darko, istina je sinoć sam napravio prijavu i danas je to automatksi otišlo. Dobio sam papire za starateljstvo i to je to - glasila je poruka koju je Asmin snimio i poslao voditeljku Elite Darku Tanasijeviću. 

Inače, Aneli je večeras u emsiji govorila o starateljstvo i problemima koje ima sa Asminom i njegovom devojkom Stanijom Dobrojević, zbog svega što u medijima iznose o njoj.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Kako moje dete živi to nije njena stvar? Je l' ona Asminov PR, pa ga zastupa? Pravo ima samo Asmin, a ona je žena totalno poludela i sve joj je udarilo u glavu. Ona uživa u gostovanjima. Žena nije dobro glave, ko bi normalan išao po emisijama i tuđe dete upoređivao sa raznim epitetima? Ona nema prava da se meša u odnos mene i Asmina, a pogotovo moje dete. Meni nije svejedno da se moje dete poteže kroz medije. Koja je sramota da se moje dete vozi gradskim prevozom? - govorila je Aneli, pa nastavila:

Ne znam ko su ljudi koji njoj aplaudiraju na njene izjave. Ima svog partnera, neka sa njim pravi dete. Nora našu svađu nikad nije videla, kad bismo se svađali to bi bilo preko poruka. Šta god da on iznese ili napravi nikad mu neće zabraniti da viđa Noru, jedinu ako ima namere da je ukrade, onda bih sve uradila da ga sprečim - dodala je Aneli Ahić i večerašnjoj emsiji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.01.2024 00:10

Zašto novinari i voditelji ne pitaju aneli: dali bi ona podržala Janjuša kada bi on tražio starateljstvo nad Krunom??? Videli bi pravu situaciju i istinu, te velike aneline i janjuševe ljubavi. Janjuš se više uzbudio oko ove situacije oko Nore, od same aneli. Znači janjuš ima pravo a na Staniju drvlje i kamenje.