BRUTALNA PORUKA MAJE MARINKOVIĆ: Jednim detaljem se odala da je imala LETNJU AFERU sa Nućijem?

Autor:

Zadruga

24.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom pokazala da je kraljica provokacija1

BRUTALNA PORUKA MAJE MARINKOVIĆ: Jednim detaljem se odala da je imala LETNJU AFERU sa Nućijem?

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Na red je došla Maja Marinković, koja je Belu kuću naputila uz stihove repera Nućija, sa kojim je povezivana letos, a afera je ponovo pokrenuta u rijalitiju. Zbog pevanja ovog stiha mnogi smatraju da je želela da isprovocira sve koji je peckaju za aferu sa reperom, ali možda i njemu šošalje tajni znak. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković i Nući

- Evo stižem bebo - pevala je Maja, a onda se obratila najbližima:

- Poštovanje gledaoci, prijatan dan. Ovom prilikom bih pozdravila porodicu, Takija, mama, Lea, najboljeg prijatelja Makija i sve ljude koji me podržavaju. Ja bih ovom prilikom da se obratim Takiju, jer je on osoba koju najviše volim. Pošto verujem da si ponosan ove sezone na mene, ja bih da ti kažem da sam dobro i da sam gledajući situacije u kući shvatila da sam normalna. Ponosna sam na sebe, verujem da si i ti jer mislim da sam ovog puta pokazala svoju pravu stranu i volela bih ovakva da ostanem. Znam da ti je najbitnije kako se osećam, ja sam dobro. Moje svađe sa ovim amaterima i mojim fanovima nemoj da uzimaš zdravo za gotovo. Ja ne sumanjam da kažeš kako stvari stoje, ali ja hoću da ti kažem da se ne stresiraš jer sam ja ispunjena i dobro sam. Mislim da ti je to najbitnije. Kakve sam ranije situacije imala, sad sam lagana. To je to od mene. Volim te najviše na svetu i vidimo se u julu. Volim te - govorila je Maja Marinković u kameru. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading