OPŠTI NAPAD PO NALOGU MOĆNIH! POKRENUT TOTALNI UDAR NA VUČIĆA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

29.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OPŠTI NAPAD PO NALOGU MOĆNIH! POKRENUT TOTALNI UDAR NA VUČIĆA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: AP Andreea Alexandru, Printscreen, printscreen index.hr, printscreen danas, Slobodna Bosna,

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 29. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

ČUVENI EFRAIM ZUROF SVE OBJASNIO! SREBRENICA NIJE GENOCID!

Jedan od najvećih svetskih stručnjaka za Holokaust direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof izjavio je da rezoluciju o Srebrenici, koja je predvi|ena za glasanje u Generalnoj skupštini UN, ne treba podr`ati jer bi označavanje Srebrenice kao genocida dodatno oslabilo sam značaj tog pojma, koji služi kao važno upozorenje čovečanstvu o opasnostima ratova i sukoba.

 

OPŠTI NAPAD PO NALOGU MOĆNIH! POKRENUT TOTALNI UDAR NA VUČIĆA!

Samo u poslednja dva-tri dana u medijima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i opozicionim glasilima u Srbiji objavljeno je nekoliko desetina tekstova kojima se napada vlast u Srbiji. A najmanje 10-20 upereno je direktno i brutalno protiv predsednika Aleksandra Vučića.

PORODICA OPTUŽUJE BOLNICU U MITROVICI! LEKARI JE OTPUSTILI, ONA UMRLA VEĆ SLEDEĆEG JUTRA!

Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice preminula je prošle nedelje, nakon što ju je lekar otpustio s pregleda, a njenih dvoje dece od 13 i 19 godina postali su siročići. Uzrok smrti se povezuje s plućnom embolijom, koja je verovatno nastala od tromba, koji je krenuo iz noge na koju se žalila. Lekar je nakon pregleda i propisane terapije odlučio da Natašu pusti na kućno lečenje, a ona je slede}eg jutra preminula.

POTRESNA PORUKA BOJANINE SESTRE! BOKO MOJA, TRČALA SAM MARATON ZA TEBE!

Bivša voditeljka Pink televizije Bojana Janković preminula je 19. aprila, a na večni počinak ispraćena je 26. aprila na Novom groblju u Beogradu, međutim, objava njene sestre Ivane dirnula je sve. Naime, sestra bliznakinja Ivana istrčala je Beogradski maraton i medalju posvetila sestri.

 

MISLE DA SU JAČI OD ZAKONA I SUDA! IZ UNDP SE POZVALI NA IMUNITET DA BI IZBEGLI PLAĆANJE DUGA!

Dug je zao drug. Znaju to, naravno, lokalni kadrovi iz kancelarije UNDP (Program Ujedinjenih nacija za razvoj) u Beogradu, znaju i da imaju dug koji nisu isplatili, ali kada su im na vrata s izvršnom isplatom o naplati zakucali izvršitelji, našli su kvaku, pozvali se na diplomatski imunitet i eskivirali obavezu.

DANAS POKLON-DODATAK ASTRO

Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 29. april 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading