"ŠTA ĆE MI GEJ ZET?" Taki besan kao ris nakon OPTUŽBI na račun Maje i Stanije, odmah udario na Filipa Cara: To su reči njegove ŽENE!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio nakon nove drame u Beloj kući!

"ŠTA ĆE MI GEJ ZET?" Taki besan kao ris nakon OPTUŽBI na račun Maje i Stanije, odmah udario na Filipa Cara: To su reči njegove ŽENE!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Radomir Taki Marinković, otac takmičarke "Elite" Maje Marinković, oglasio se nakon kratko ulaska starlete Stanije Dobrojević u ovaj rijaliti dan posle Nove godine. Stanija se našla na meti osuda mnogih učesnika, koji smatraju da je Maji učinila medveđu uslugu kad joj je rekla da Aleksandra Nikolić i Filip Car nisu više zajedno.

Republika

Foto: Dragan Kadic

Taki Marinković

Taki smatra da joj Stanija ništa pogrešno nije rekla.

- Ništa joj nije rekla pogrešno. Rekla je da se ne meša u odnos Anđela i Anite i da kada se Janjuš vrati da ga ne čačka i ne dira. Hoće da je ugase, Maja igra svoju igru. Maja nije napravila nijedan pogrešan korak u Eliti, naravno da će u nju da se zaljube nego u one lopate - poručio je Taki.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Taki je prokomentarisao i svog nesuđenog zeta Filipa Cara, te otkrio šta zaista misli o njemu. Kako je Taki naveo, Filip je homoseksualac, a pozvao se na reči Careve trudne bivše.

- Trebalo je da kažem u Beloj kući. Šta će meni gej zet? Aleksandra je za njega rekla da je homoseksualac. To nisam rekao ja, već njegova žena - poručio je Marinković za "Pink.rs".

Republika

Foto: ATA Images

Stanija i Marko Đedović

Sinoć je Marko Đedović istakao da je Stanija namerno saopštila Maji informaciju kako bi došlo do tragedije. 

- Ona je ušla ovde i napala Aneli i rekla da je napolju dokazano, a ne može to da nam priča, a može da loži Maju i da nam priča da je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom, koja je u odmakloj trudnoći. Maja ima svoje odnose sa svim tim ljudima, ja neću da ložim ni Maju, ni Filipa, ni Aleksandru. Poenta je da Maja to odradi, i da se ne dao Bog dogodi nešto Aleksandri i njenom detetu, pa da Maja bude najgora i da se Stanija opere! - istakao je Marko.

- Maja Marinković ima više sreće nego pameti. Poenta je bila da se meni prenese, pa ja Mileni. Nije bila poenta da se drugi deo prenese meni, ali sva sreća, pa sam ja rekao Maji. Hoće da Maja napravi neku tragediju, da bi se ona oprala, jer bi svi rekli: "Koga boli du*e za ku**arluk, vidi ovu" - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Taki Marinković taki marinkovic instagram Taki Marinković biografija TAki Marinković Elita Taki Marinković Zadruga Stanija Dobrojević stanija dobrojević instagram Stanija Dobrojević biografija Stanija Dobrojević Elita Stanija Dobrojević Zadruga Maja Marinković maja marinković instagram maja marinković biografija Maja Marinković Elita maja marinković zadruga Filip Car filip car instagram Filip Car biografija Filip Car Elita Filip Car zadruga Aleksandra Nikolić Aleksandra Nikolić Instagram aleksandra nikolić biografija Aleksandra Nikolić elita aleksandra nikolić zadruga

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.01.2024 22:03

Tata makro.