MAJA PRIZNALA EMOCIJE! Provela JUTRO sa Janjušem, pa otvorila dušu, a onda se OBRATILA Filipu Caru!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković šokirala cimere obraćanjem u današnjoj emisiji!

MAJA PRIZNALA EMOCIJE! Provela JUTRO sa Janjušem, pa otvorila dušu, a onda se OBRATILA Filipu Caru!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Takmičari "Elite" danas su dobili poseban zadatak od Velikog šefa - tokom specijalne emisije koju je vodio Darko Tanasijević morali su da priznaju zbog čega se najviše kaju u životu. reč je dobio Marko Janjušević Janjuš.

- U muško-ženskim odnosima se najviše kajem zbog svega što sam uradio u životu, nebitno je ko je prvi počeo, tu je rečeno mnogo ružnih stvari. Ne kajem se generalno ni zbog čega - istakao je Janjušević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš priznao zbog čega se kaje

Nakon Janjuša, reč je dobila Maja Marinković.

- Ne posedujem ja neku ko zna kakvu dozu kajanja, u afektu svašta možemo da kažemo jedni drugima, pogotovo ja, kad uđem u crveno svašta sam spremna da uradim, ali se ja posle toga i izvinim tako da ne želim da me ljudi ovde gledaju kao budalu. Ove godine nešto i ne vređam, imala sam svađu sa Anitom i sa Janjušem, kajem se zbog stvari koje sam izgovorila Janjušu i žao mi je što sam u ovoj "Eliti" spominjala ljude koji nisu deo nje, mislim na mog bivšeg dečka Filipa, ne kajem se zbog svih tih emocija koje sam pokazivala, samo zbog pitanja koja sam dobijala - poručila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja se pokajala zbog teških reči koje je izgovorila Janjušu

Aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita" Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su iznenadili javnost pomirenjem nakon turbulentnog perioda njihovog odnosa. Naime, nekadašnji par našao se u istom krevetu, neprestano se milujići ispod pokrivača. Oni su se osamili u rehabu, pa obavili razgovor, baš kao nekada, dok su bili u vezi. On je legao, a ona sela pored njega, pa ga tešila zbog smrti rođenog brata Mihaila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

18.01.2024 00:18

Našla vreća zakrpu. Maja zvana: "Ko je nije" koja je do plafona skakala na Janjuševu oči sa Carem, Zvezdanom, Bilalom, Čorbom i za sve njih sekla vene, pravila skandale je od jednom paćenica i gle čuda od dana samoubistva Janjušev og brata rida, plače, povraća i nosi crninu a za pokojnog Dedu nije nosila ni dva sata, presvukli se u autu vraćajući se sahrane. Taki joj za novu godinu doneo informacije spolja i malo crnih krpica... I buć u krevet kod Janjuša da mu olakša mu*a pardon muke.