JANJUŠA NAKLJUKALI LEKOVIMA ZBOG SMRTI BRATA: Otkriveni šok detalji KOBNE NOĆI, evo šta se dešavalo!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš do detalja ispričao šta se dešavalo kada je saznao za bratovu smrt!

JANJUŠA NAKLJUKALI LEKOVIMA ZBOG SMRTI BRATA: Otkriveni šok detalji KOBNE NOĆI, evo šta se dešavalo!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijalitija "Elita", nedavno se vratio u rijaliti nakon što je izašao zbog samoubistva svog brata Mihaila. U jednom od svojih emotivnih izlaganja, Janjuš je otkrio šta se sve dešavalo kada je saznao za tragediju.

Naime, Janjuš je ispričao da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslediti, te da je brat tog dana bio u kontaktu sa majkom i da je sve delovalo normalno. Kada je saznao za tužnu vest, bivši košarkaš je priznao da mu je to bila najgora noć u životu, te da su morali da ga smire lekovima.

- Šta će, kukavica, tako mu je naišlo... Zamislite kako je našoj majci... Ništa nije slutilo na to. Dopisivao se i sa majkom taj dan, sve normalno joj je pisao. Najviše je bio za majku vezan, majka mu je bila sve. Možeš zamisliti to?! Samo majka, na prvom mestu. Kada je to uradio, stavio je sliku od majke na pozadinu telefona, stavi srce ispod oka, kao kap suze... I pošalje joj tri srca. Samo njen broj telefona u telefonu - pričao je Janjušević, a potom se prisetio noći kada su ga pripadnici obezbeđenja izveli iz "Elite" i sproveli do prostorija produkcije, gde su mu članovi porodice saopštili šta se desilo:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Janjuš o bratu Mihailu koji se ubio

- Rekli su mi kada sam izašao, tetka mi je rekla. Tetka je došla tu... Kada sam je video, znao sam. Nisam znao da je to, ali sam znao da je neko s*anje. Dok su me izvodili znao sam... Nešto su mi moji gurali u usta da se smirim, neke lekove... Ta noć mi je gora nego onaj dan kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ne daj Bože nikome!

Republika

Foto: TV Pink

Janjuš napušta Elitu zbog smrti brata

Podsećanja radi, Janjuš je istakao da njegov pokojni brat Mihailo, prema njegovim saznanjima, nije imao nijedan veliki problem.

- Ma, nije se ništa brate dešavalo, nešto mu je puklo u glavi, imaš takvih slučajeva koliko hoćeš, ja nisam znao ništa i niko od nas, jednostavno mu je tako naišlo u glavi, nije imao nijedan problem. Ima takvih slučajeva koliko hoćeš, možeš da si najsrećniji čovek, da imaš sve, kad ti tako dođe u glavi... Ko zna koja je to muka, brate - rekao je on.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš plače zbog smrti brata

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Melanija

16.01.2024 01:37

Kaži Janjuše zašto sa bratom nisi govorio deset godina nije valjda što je slikao svoje međunožje jer si i ti to radio. Sada pereš savest kupujući krpice Urošu.