JANJUŠ NAPUSTIO BEOGRAD, NIŠTA OD POVRATKA U ELITU! Evo sa kim je zadrugar otputovao, Aneli će ovo UNIŠTITI!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je napustio Beograd, kako bi pronašao mir, nakon gubitka rođenog brata.

JANJUŠ NAPUSTIO BEOGRAD, NIŠTA OD POVRATKA U ELITU! Evo sa kim je zadrugar otputovao, Aneli će ovo UNIŠTITI!

Foto: youtube.com/pink.rs

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je nedavno doživeo tešku porodičnu tragediju, kada je njegov mlađi brat Mihailo iznenada preminuo, odnosno izvršio samoubistvo. Ova vest ga je zatekla dok je boravio u rijalitiju "Elita", te je odlučio da napusti šou i spakuje kofere, a sada je potražio mir i tišinu na Zlatiboru, kako prenosi Informer.

Nakon smrti brata, Janjušević je bio jako potresen i svakodnevno je na svom Instagram profilu delio emotivne statuse posvećene pokojnom Mihailu. Očigledno je da je ovaj gubitak ostavio dubok trag u njegovom srcu i da mu je potrebno vreme da se nosi sa ovom teškom situacijom.

Sada se Marko nalazi na Zlatiboru, gde pokušava da pronađe mir nakon tragičnog gubitka brata. Iako nije bio u društvu svoje partnerke Ene i njihove ćerkice Krune, Janjuš se opuštao u društvu svog prijatelja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Očigledno je da je Janjušu sada potrebna podrška porodice i prijatelja dok prolazi kroz period tuge i bola. Odlazak na Zlatibor može biti korak ka isceljenju i pronalaženju snage da se nosi sa ovim velikim gubitkom.

Podsetimo, Mihailo je samoubistvo izvršio vešanjem u stanu, nakon čega je Janjuš napustio Elitu i otišao u Prijepolje, kako bi, zajedno sa porodicom, sahranio preminulog brata. Svi željno iščekuju Janjušev povratak u Elitu, ali niko još ne zna da li i kada će se to dogoditi, s obzirom da zadrugar sada nije ni u Beogradu, a pitanje je šta će se dogoditi sa njegovom vezom sa Aneli Ahmić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

09.01.2024 18:27

Pre svega, oni jisu u vezi, jer je prvo Aneli htela pauzu, a na kraju, dva dana pre napuštanja Elite, Janjuš je šutnuo Aneli i ije hteo sa njom ni da priča!!

Leeloo

09.01.2024 19:54

Na Tiktoku Aneli je ozbiljna riba ,bila je jako atraktivna.Sta se desilo tako radikalno sa njom, da se ugojila i prestala cak i kosu sredjivati ? Munjez je kao iz lifetime tv filmova ,opasan predator,psihopata kako targetira Aneli dok je ne uhvati u trentcima njene slabosti ,ima zivotinjske instikte kada hvata zrtvu.Strasan lik psihopata .Sita reaguj ,Decko je psihopata