SKANDAL! Aneli SMUVALA novog frajera u Eliti - snimak SOČNOG POLJUPCA kruži internetom, ŠOKIRAĆETE se kada budete videti o kome je reč! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.01.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je napravila pauzicu od odnosa sa Janjušem, pa se prepustila drugom frajeru.

SKANDAL! Aneli SMUVALA novog frajera u Eliti - snimak SOČNOG POLJUPCA kruži internetom, ŠOKIRAĆETE se kada budete videti o kome je reč! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

I dok Aneli Ahmić nestrpljivo čeka da se Marko Janjušević Janjuš vrati u najgledaniji rijaliti ,,Elita 7", odlučila je da napravi malo za sebe razonode, te se prepustila i drugom muškarcu, kako ne bi zaboravila ono u čemu je najbolja. 

U jednom trenutku, dok je sedela sa Majom Marinković i ostalom kompanijom, Aneli je prišao  Danijel Dujković Munjez, zatrčao se ka njoj i sočno je poljubio. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a svi su ostali šokirani, jer nikada nisu videli takvu bliskost Aneli i Munjeza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

- "Šta bi ovo ljudi?", "Odakle sad ova afera?", "Ova Aneli stvarno ne zna da bira", "Ali je pukao poljubac" - bili su samo neki od komentara. 

Očigledno da je Aneli odlučila da napravi pauzicu od Janjuša, budući da su po imanju u Šimanovcima kružile glasine da je Ahmićeva bacila oko i na Anđela Rankovića, nakon njegovog ulaska. Međutim, kako se Anita Stanojlović bavila već na njega, izgleda da je Aneli ubrzo i odustala od te ideje da smota mladog Apolona sa Zvezdare.

Foto: ST/P.Divac, Pink

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Ostaje nam da vidimo kako će reagovati Janjuš kada se bude vratio u ,,Elitu 7" posle ovih scena, budući da je odnos sa Aneli bio dosta ne razjašnjen pre nego što je napustio zbog porodične tragedije. 

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš napustio je rijaliti ,,Elitu 7", nakon što se njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević odlučio na korak da sebi oduzme život. Janjuš je bio na sahrani, a Republika je sa lica mesta izveštala o ovom tragičnom ispraćaju mladog života. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.01.2024 18:19

Rugoba jedna- sva otečena od MASNIH silikona, naduvena od stranih tela. Malo da je "bušneš" zihernadlom, sve bi iscurilo. Šta te blesave žene misle kada sve to ubace u sebe ? Da budu lepe , lepljive i smrdljive ?! Rugobe !!

Tolstoj

05.01.2024 19:10

Ne ugojila se .Pogledaj njene snimke na Tik Toku bila je vrhunska riba a u rijalitiju joj je debljina otisla u zadnjicu, obraze ,noge