ŠTA BI ACA BULIĆ REKAO NA OVO?! Ana Ćurčić u nikad provokativnijem izdanju, ovakvu je u Zadruzi nikada nismo videli!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je pozirala u nikad provokativnijem izdanju, komplimenti pljušte.

ŠTA BI ACA BULIĆ REKAO NA OVO?! Ana Ćurčić u nikad provokativnijem izdanju, ovakvu je u Zadruzi nikada nismo videli!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, jedna od omiljenih učesnica "Zadruge 6", i dalje drži pažnju javnosti, iako je rijaliti završen. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je danas podelila snimke svog novog stana, u koji se napokon uselila, a odmah potom fanove je obradovala novim, provokativnim fotografijama, koje su sve ostavile bez daha.

Aktraktivna zadrugarka pozirala je u izazovnom izdanju, a komentari su se neprestano nizali.

- "Od lepote hejterima neće biti dobro", "Kako sijaš", "Ne treba ti Roleks, ti si sama po sebi vrednost", "Goriš"... - samo su neki od komplimenata ispod fotografija.

Ana Ćurčić se uslikala u crnoj kombinaciji, vrtoglavo visokim štiklama, a mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikada, te da je evidentno da je napokon srećna.

 

 

Da podsetimo, Ana Ćurčić i Aca Bulić su pre mesec dana odlučili da daju novu šansu svojoj ljubavi, ali izgleda da ta odluka nije dugo potrajala. Njihova romansa, koja je počela nakon Aninog izlaska iz rijalitija "Zadruga", završila se brzo i burno. Iako su se trudili da obnove svoju vezu, čini se da nisu uspeli da prevaziđu prethodne probleme.

Nakon što su se otpratili i verovatno blokirali na društvenoj mreži Instagram, Ana je izjavila da su odlučili da ostanu prijatelji. Ona je istakla da veruje u ljubav i da iako trenutno nije zaljubljena, zna da će ljubav doći.

- Nešto što je bilo pre 30 godina, nije isto što je i sada. Mi smo seli i porazgovarali, naravno, nije to bio ne znam kakav razgovor, ali smo kao odrasli ljudi odlučili, sticajem još nekih okolnosti, nastavili smo kao prijatelji, on je tu za mene, kao i ja za njega. Uvek bih mu se obratila... Ja više u životu ne mogu da garantujem ni za šta, ali verujem da bi uvek tu bio za mene, kao i ja za njega - rekla je Ana u emisiji "Rolerkoster".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

18.12.2023 10:25

Nema Roleksa - založila ga da iznajmi novi stan.