OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O ANI ĆURČIĆ NAKON HAOSA: Otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O ANI ĆURČIĆ NAKON HAOSA: Otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić na svom Instagram profilu objavila je status koji je sve iznenadio. Naime, Ana je objavila status o borbi sa samom sobom, nakon godina ćutanja, borbe i izgubljenih živaca.

Statusom je pokrenula lavinu komentara, budući da su mnogi povezali njen buran život sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, budući da je ona govorila o pronalaženju sopstvenog mira, u moru izgubljenih ratova koje je vodila sa sobom. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

- Između svih tih tripova, grebanja rukama i nogama kroz male i velike haose, svoje i tuđe, cepanja cipela i živaca, jednog dana dok raspremaš haos od duše, negde zgužvanu pronađeš i sebe. Pored svih tih dragih ljudi, ovaj put negde na vidno mesto smesti i nju. Istresi je od prašine. Skuvaj vam kafu. Ne pričaj ništa. Sedi. Ćuti i slušaj je. Lep dan vam želim - napisala je Ana Ćurčić na svom Instagram profilu. 

Komentari su se nizali jedan za drugim:

- "Neka si pronašla svoj mir", "Bitno je da si se spasila svega lošeg što ti se desilo", "Ana, krenula si u novi život i samo tako nastavi" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod objave. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

 

Podsetimo, Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", danas je izazvala haos na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je podelila govor slavne američke glumice Dženifer Luis iz jedne emisije, a jedan deo posebno je privukao pažnju njenih fanova.

- Operem zube, ispljunem. Naslonim se napred, napravim pauzu i kažem sebi: "Lepa k*čko" - glasi citat koji je Ana podelila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading