ANELI POTPUNO RASKRINKANA, JANJUŠ NI NE SLUTI ŠTA JE SVE OBJAVLJENO!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković besan kao ris!

ANELI POTPUNO RASKRINKANA, JANJUŠ NI NE SLUTI ŠTA JE SVE OBJAVLJENO!

Foto: youtube.com/pink.rs

Kontroverzna učesnica "Elite" Maja Marinković ponovo je uzburkala javnost svojim sukobima sa Markom Janjuševićem Janjušem i Mionom Jovanović. Odnos između ove tri ličnosti datira još od "Zadruge 3" i sadrži mnogo neizrečenih detalja. Maja Marinković tvrdi da ju je Miona izdala javno za crnim stolom i nije joj pružila podršku u vezi sa Janjušem, koji je tada još uvek bio oženjen. S druge strane, Janjuš tvrdi da Maja nije srećna zbog njegove ljubavi prema Aneli, majci njegove ćerke Kruna.

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković Elita 7

 

Maja Marinković je optužila Mionu da ju je javno izdala za crnim stolom i nije joj pružila podršku kada je bila u vezi sa Janjušem. Taki je izneo teške reči za Mionu, nazivajući je folirantom i cinkarošem. Optužio ju je da je zagorčala Majin život u "Zadruzi 3".

Miona, džukela, jurila Maju po Veljka Vlahovića da se slikaju. To je jedan folirant i cinkaroš, Maji je zagorčala život u "Zadruzi 3". One hoće da se operu preko Maje, hoće da glume svetice, a ispale gore od Maje...Što se tiče Ša, on je u principu dobar dečko, ali se pogubio. Video sam da je i on počeo da igra rijaliti. Vratilo joj sve, sada je ona ljubavnica. Nek te ljubi ljubavnica, nek te služi sluškinja... Sad se Miona zaljubila u Ša u roku od dva dana, koga vi zaje**vate?! - rekao je Taki.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Janjuš

 

- Ma to je jedan običan ološ i prevarant, čim vidi da su Matora i Anita u centru pažnje, odmah se posvađa sa ovim ološem, Majinim fanom, Aneli...On je javno iznosio za stolom, pričao je da voli Maju Marinković. Reklama se plaća, nema nebitnima reklama. Lepo je rekla Maja da će da bira sa kim će da se svađa. Janjuš je džukela namazana - rekao je Taki. 

- Naravno, naravno, nego šta. Nema tu šta, ovo je njena sezona, ide do pobede...Neka idu oni na pravi poligraf ako smeju! - zaključio je Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

17.12.2023 05:42

Svaka čast Maji...JANJUŠMJE PAO U MOJIM OČOMA OD KAKO JE SA ANELI...NITI JE LEPA, KAO MAJMUN JE, BITI JE SMERNA...VEĆA SRAMOTA JE OD MAJE MARINKOVIĆ...OVA JE ZLO NAD SVOM ZLODELIMA...