ČIM JE ČUO DA PANTER ODLAZI! Oglasio se Džejms Naneli! Njegova REAKCIJA sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac napušta crno-bele.

ČIM JE ČUO DA PANTER ODLAZI! Oglasio se Džejms Naneli! Njegova REAKCIJA sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

Nakon što je saznao da je kapiten Kevin Panter napustio Partizan i prešao u Barselonu, Džejms Naneli je izazvao pažnju javnosti objavom misteriozne poruke na društvenim mrežama.

Nanelijeva zabrinutost, koja se mogla videti na njegovom licu, izazvala je lavinu komentara među navijačima crno-belih, koji su iskazali želju da američki košarkaš ostane u klubu.

Podsećamo da je Džejms Naneli bio jedan od najboljih igrača Partizana tokom nedavno završene sezone, nastupajući u finalu AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde.

Incidenti u kojima je učestvovao tokom te serije, posebno tuča sa Stefanom Lazarevićem, doveli su do toga da Naneli nije igrao treći meč finala, a kasnije nije bio licenciran ni za Superligu, završavajući sezonu ranije od nekih saigrača.

 

 

Pitanje koje sada intrigira navijače jeste da li će Partizan i Naneli pregovarati oko novog ugovora i da li će se dogovoriti o nastavku saradnje. S druge strane, klub će morati da traži značajna pojačanja na tržištu, posebno nakon odlazaka nekoliko ključnih igrača, uključujući i Kevina Pantera.

Dodatni udarac za crno-bele predstavlja objava španskih medija da je Barselona uspela da preotme Marija Hezonju od Reala, što znači da se hrvatski košarkaš neće pridružiti Partizanu naredne sezone, iako je to bila želja navijača i trenera Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading