"KINJI JE, A SAMO ŠTO JE OPERISALA ZADNJICU": Taki BESAN na bivšeg zeta Janjuša, a zbog OVOGA ne podržava njen odnos sa Bukilićem!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki se oglasio i izneo stav o dramama svoje ćerke Maje!

"KINJI JE, A SAMO ŠTO JE OPERISALA ZADNJICU": Taki BESAN na bivšeg zeta Janjuša, a zbog OVOGA ne podržava njen odnos sa Bukilićem!

Foto: Republika.rs, ST/Dragan Kadić, youtube.com/RTV Pink Official

Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković, kivan je na svog bivšeg zeta Marka Janjuševića Janjuša zbog sukoba sa njegovom ćerkom.

- Maja je pre dva meseca operisana, a Janjuš ju je udario po tek operisanoj zadnjici! On je jedan običan ološ, svašta bih mu rekao da sam tamo. Zamislite samo kako se ja kao njen otac osećam. Ljut sam i zbog uvreda koje joj upućuje, a moja Maja ga je izdržavala! - rekao je Taki, pa objasnio zašto Janjuš kinji Maju:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Maja i Taki

- Janjuš je ljubomoran na Maju jer im je svojim ulaskom u rijaliti preuzela kormilo. Ona izgleda kao da je sišla sa modne piste, naravno da će svi gledati samo u nju! Aneli Ahmić je običan folirant, izabrala je Janjuša jer je on godinama jak igrač, ne bi ga inače ni pogledala. Čuo sam da je ranije na sve načine pokušavala da uđe u rijaliti, ona je rijaliti fanatik, sve što radi je "fejk", pa i taj odnos sa Janjušem.

Taki je progovorio o Majinom prijateljstvu sa Stanijom Dobrojević i optužbama da ju je poslala u rijaliti da razdvoji Aneli Ahmić i Janjuša.

- Maja voli Staniju još od detinjstva, bila joj je uzor! Izlazile su zajedno ranije i njihovo prijateljstvo je opstalo. Maja je jedna od retkih osoba koje su ikad ušle u Stanijin dom. Ipak, ne verujem da će Maja poslušati Stanijine savete kako da se ponaša u rijalitiju. Ona ni mene ne sluša, svoja je, samostalna, uvek radi po svom! - završio je Taki za "Informer".

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Janjuš i Aneli

Taki je na kraju prokomentarisao sukobe Teodore Balzak i Nikole Bukilića, koji flertuje sa Majom.

- Au... To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Video sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine... A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije - rekao je Taki.

Republika

Foto: ATA Images

Maja, Bukilić, Taki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading