ANA ĆURČIĆ UHVAĆENA SA STVARIMA I TORBAMA: Sve je spremno za ulazak! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za ulazak!

ANA ĆURČIĆ UHVAĆENA SA STVARIMA I TORBAMA: Sve je spremno za ulazak! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, iznenadila je sve svoje pratioce poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, u poslednje vreme su se pojavili navodi u domaćim medijima kako bi se Ćurčićeva, po svemu sudeći, mogla ponovo naći na imanju u Šimanovcima, a ona je sada svojim potezom podregajala sumnje.

Naime, Ana je na svom zvaničnom profilu podelila kratak snimak, usnimivši dnevnu sobu prepunu razbacanih stvari, a u kadru su se mogle videti i velike putne torbe.

Međutim, kako se ispostavilo, Ćurčićeva se ne priprema za povratak u rijaliti pred kamere, već se iz svog luksuznog stana na Novom Beogradu seli u novi dom, u koji je spremna da se useli ovih dana.

- Ima li kraja - napisala je bivša zadrugarka uz emotikon koji ima mučnine.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

Ana Ćurčić instagram

Podsećanja radi, produkcija televizije Pink najavila je vanredno ubacivanje u "Elitu", što je dodatno podgrejalo spekulacije o mogućem povratku Ane Ćurčić. Snimak koji je danas objavio njen rođak Bane Đokić dao je povoda mnogima da pomisle da bi upravo Ana mogla da se pridruži ostalim učesnicima u Beloj kući.

Inače, u "Eliti" trenutno boravi i njena nekadašnja prijateljica, Milena Kačavenda, pa bi fanovi rijalitija voleli da vide njihov susret na imanju u Šimanovcima, kao i razgovor, s obzirom na to da su jedna o drugoj izneli brojne optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

12.12.2023 08:40

Aca Bulić joj je iznajmio taj stan dok ne uđe u Elitu ali joj je Pink zatvorio vrata jer je Žeksa tužakala kod Šolaka i koga sve ne čak je i na Anđelinu tv gostovala i priznala da je totalno dekintirana da je morala da založi i Acini čuveni Roleks za novi daleko jeftiniji stan koji će joj biti i salon. Iz pouzdanih izvora saznajem da će joj radnica biti Denis Dejm.