SI ĐINPING DOLAZI U SRBIJU 7. I 8. MAJA! Ugostiće ga predsednik Vučić!

Autor:

Vesti

29.04.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Kine biće gost Srbije dva dana u maju!

SI ĐINPING DOLAZI U SRBIJU 7. I 8. MAJA! Ugostiće ga predsednik Vučić!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Kine Si Đinping boraviće u utorak 7. i sredu, 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji, a ugostiće ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić će ugostiti predsednika Kine, koji će boraviti u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbije, najavila je pres služba predsednika Srbije. 

Naknadno će biti saopšteni program i satnica posete.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas narodu po povratku iz Njujorka i govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji, rezoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike. 

Obraćanje će se održati u 18.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Jedna od glavnih tema o kojima će predsednik Vučić govoriti jeste aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji. Ovo pitanje predstavlja jedno od najosetljivijih u regionu i Vučićeva izjava će svakako privući pažnju kako domaće, tako i međunarodne javnosti.

Rezolucija o Srebrenici takođe će biti jedna od ključnih tema obraćanja predsednika. Ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti, kako u Srbiji, tako i u regionu, te se očekuje da će predsednik Vučić pružiti svoj osvrt na ovaj važan dokument.

Pored navedenih tema, predsednik Vučić najavio je da će govoriti i o mnogim drugim aktuelnim pitanjima. Detalji o ovim temama nisu još uvek poznati, ali se očekuje da će predsednik dati svoj osvrt na širok spektar pitanja koja su relevantna za društvo i političku situaciju u zemlji.

Očekuje se da će predsednikovo obraćanje nakon posete Njujorku privući pažnju javnosti i da će njegove izjave imati značajan uticaj na dalji tok događaja u zemlji i regionu. Svi zainteresovani će moći da prate Vučićevo obraćanje putem različitih medijskih kanala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Mia

29.04.2024 09:22

Dobro nam došao.

Milica

29.04.2024 09:22

Unapređenje srpsko-kineskoh odnosa je ključno za našu zemlju.

Milan

29.04.2024 09:23

Dobre vesti za srpsku ekonomiju.

Mara

29.04.2024 09:23

Čast nam je da jedan tako veliki čovek dolazi u Srbiju.