PRVI JAVNI POLJUBAC MIONE I ŠA: Reper moli da se UGASE KAMERE, ne želi da Vanja ovo vidi!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su se zvanično smuvali, iako on još uvek nije razveden.

PRVI JAVNI POLJUBAC MIONE I ŠA: Reper moli da se UGASE KAMERE, ne želi da Vanja ovo vidi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša u rijaliti "Elita" ušao je sa dosta bračnih problema sa Vanjom Aleksić. On je na sva usta pričao kako će da uradi sve što je u njegovoj moći da Vanji dokaže da je njihova ljubav prava i da treba da nastave svoj bračni odnos, u koji su ušli tokom leta. 

Međutim, reper nije održao svoju reč, pa se vrlo brzo nakon ulaska zbližio sa mladom pevačicom Mionom Jovanović i sa njom počeo da ima jako blizak odnos, u kojem su se vremenom rodile emocije, što više ni ne pokušavaju da sakriju. Miona je takođe ušla kao zauzeta devojka, ali je shvatila da ju je dečko ostavio jer od njega za krsnu slavu nije dobila čestitiku. 

Iako se Ša i Miona svakog dana svađaju i jedno drugom otvoreno ljubomorišu, na kraju da uvek izgladne odnose i pomire se. Reper više ne može ni da sakrije koliko uživa u prisnom odnosu sa 20 godina mlađom pevačicom, a Miona je istakla kako sa njim neće ući u vezu do Nove godine, dok se ne uveri da je on raščistio sve sa Vanjom. 

Međutim, njemu su popustile kočnice, pa su sinoć, nakon emisije, završili zajedno u krevetu, gde su razmenjivali poljupce:

- Pakao. Ti bi da ideš, a ne ide ti se, priznaj -rekao je Ša.

- Ovo nije normalno -rekla je Miona.

- Nemaš pojma -rekao je Ša.

- 'Ajde pričaj sada -rekla je Miona.

- Mislim da je najpametnije da idemo da spavamo, sovice -rekao je Ša, nakon što je video da su kamere fokusirane na njih.

- Sovice, ovo nije dobro. Možete li svi da izađete i isključite kamere? -rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading