DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENE ZAJEDNO U PROVODU: Do jutra lumpovale u kafani, snimci preplavili internet!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka televizije Pink u društvu nekadašnje zadrugarke.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENE ZAJEDNO U PROVODU: Do jutra lumpovale u kafani, snimci preplavili internet!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Voditeljka Dušica Jakovljević odmah nakon otkaza na Pinku napustila je Srbiju i krenula da radi na svom novom poslu. Podsetimo, ona je prvo otišla u Berlin, pa se hitno vratila u Beograd, a juče je otputovala u Sarajevo, odakle se oglasila.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Naime, Dušica je objavila fotografiju svoje hotelske sobe, gde će odmarati pre i posle koncerta Ace Lukasa. Nakon beogradske premijere filma "Pokidan" u Areni i koncerta koji je usledio, folker je organizovao isti događaj u Sarajevu.

Nakon završetka poslovnog dela Dušica je uhvaćena kako odlazi u provod sa bivšom zadrugarkom Anđelom Đuričić. Njih dvoje su zajedno stigle u restoran, obe su bile skockane u crno, a snimci su preplavili društvene mreže. 

Aca Lukas usijao je atmosferu, a Dušica nije mogla da odoli da ne ustane i zaigra uz hitove koje je pevač izvodio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

09.11.2023 18:13

Niste normalni - zbog čega je važno da li se "skockala(e)" ... Jedino BRAVO što ste usnimili Dušičino i z a b r a n o d r u š t vo... Da ne poveruješ : da ima vremena da sa ovom "promašenom" troši minute (vreme)... Onda sve to govori plus ... Je l željna i publiciteta još ? Valjda je rijaliti i - "vijetnamski sindrom" ... Trebala je da se zaposli NEŠTO ŠTO NIJE IZLOŽENO JAVNOSTI, A I DA SE NE OGLAŠAVA (DOKLE VIŠE, ŠTA JE OBUKLA, OBULA!!) ; npr: arheolog, astronom, vrsta naučnog radnika (ako ima fakultet! - zatupi se u rijalitiju) , jer JEDVA PONEKI VODITELJ IMA ZAVRŠEN FAKULTET ... kuku... voditelji... neću više "to" (od tih voditelja) ni da gledam, ni da slušam

Bibi

09.11.2023 18:23

Mora Duška da izađe sa velikom Hype šeficom razumemo je.