"SNIMAK POSTOJI..." Ana Radulović se oglasila nakon što ju je Ana Ćurčić POLILA uživo u emisiji, OVE reči će joj odzvanjati u glavi!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović se oglasila nakon skandaloznog ponašanja Ane Ćurčić u emisiji!

"SNIMAK POSTOJI..." Ana Radulović se oglasila nakon što ju je Ana Ćurčić POLILA uživo u emisiji, OVE reči će joj odzvanjati u glavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka televizije Pink, Ana Radulović doživela je neprijatnost u studiju kada je bivša zadrugarka Ana Ćurčić polila sokom kada je bila na ivici nervnog sloma zbog pitanja publike.

 

Nakon uključenja Mikija Đuričića koji je izneo stav o njenom odnosu sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njenom višemesečnom kako je rekao, manipulacijom, Ana je izgubila kompas. Na dodadno pitanje voditeljke koja je kao i svake večeri radila svoj posao, Ćurčićeva je uzela čašu soka, polila je i napustila studio.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović Narod pita

 

Javnost i publika oštro su osudili ovaj sraman čin, a Kurir je stupio u kontakt sa Anom Radulović nakon nemilog događaja kako bi dala svoj sud o svemu što se dogodilo prethodne noći.

- Ne bih previše komentarisala situaciju od sinoć, gledaoci su tu da procene sami, snimak postoji i svaki moj komentar je suvišan - izjavila je Ana za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

14.08.2023 19:44

Čudno je to što niko iz Pinka, ni voditeljke i voditelji nisu stali uz koleginicu. Na primer Dušica koja je skakala i vikala na sav glas u sukobu sa Mićom. Pa Dušica je za sva vremena zatvorila vrata Vuku Mobu ne samo u Zadruzi već i na Pinku. Slično je uradila i Jovana Jeremić oteravši sa Pinka proslavljenog psihoanalitičara, seksolog i ambasadora zato što je rekao da joj je čerka kasno progovori la jer joj majka previše priča. Zato sam sklona da pisumnjam da su sujetne koleginice i kolege prosto nagovorili Anu da se tako bezobrazno ponaša prema voditeljki.

djole

14.08.2023 21:33

Polupana pokazala pravo lice, podrska Ani Rdulovic koja profesionalno obavlja svoj posao. Zabraniti polupanoj da se pojavljue na Pinku i onako nema sta pametno da kaze