MILAN KOLAK NOVI ČLAN TEATRA NA KRSTU: Beogradsko dramsko pozorište dobilo pojačanje

Autor:

Zabava

10.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor BDP-a Jug Radivojević čestitao je Milanu i poželeo mu dobrodošlicu.

MILAN KOLAK NOVI ČLAN TEATRA NA KRSTU: Beogradsko dramsko pozorište dobilo pojačanje

Foto: ATA Images

Mladi glumac Milan Kolak, koji je skrenuo pažnju javnosti upečatljivim ulogama na filmu, u popularnim domaćim serijama i "daskama koje život znače", pridružio se ansambu Beogradskog dramskog pozorišta.

Mladi glumac koji se proslavio ulogama u filmovima "Kralj Petar Prvi" i "Toma", ali i serijama "Južni vetar", "Ubice mog oca" i "Drim tim" postao je deo ekipe čuvenog pozorišta na Vračaru.

Direktor BDP-a Jug Radivojević čestitao je Milanu i poželeo mu dobrodošlicu u njihovu pozorišnu kuću, a na Instagram stranici Beogradskog dramskog pozorišta osvanule su fotografije sa potpisivanja ugovora o radu na kojima su nasmejani Milan Kolak i Jug Radivojević.

 

 

Glumac Milan Kolak je od danas stalni član našeg ansambla! Milan je poslednjih 7 godina bio glumac Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" u Zrenjaninu, dok u Beogradskom dramskom pozorištu igra u predstavama: "Budućnost", "Idiot" i "Tiho teče Misisipi", a uskoro ćemo ga gledati i u novim projektima - "Čovek slon" i "Čarli Čaplin- svetla velegrada". Čestitamo - navedeno je u objavi.

Milan Kolak je skrenuo pažnju javnosti ulogom u seriji "Urgentni centar", a potom i filmu "Južni vetar" gde je delio kadar s Predragom Mikijem Manojlovićem, koji mu je igrao oca. U ostvarenju "Toma" o Tomi Zdravkoviću dočarao je lik Novice Zdravkovića, rođenog brata slavnog pevača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading