OTKRIVENO ŠTA JE ANA ĆURĆIĆ SVE OPERISALA: Ovo je spisak svih estetskih intervencija pobednice "Zadruge", promenila lični opis! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.06.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je preterala?

OTKRIVENO ŠTA JE ANA ĆURĆIĆ SVE OPERISALA: Ovo je spisak svih estetskih intervencija pobednice "Zadruge", promenila lični opis! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Dugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, tokom boravka na imanju u Šimanovcima pokazala je da drži do svog fizičkog izgleda, međutim, kako je otkrila u svom "lajvu", neke stvari na svom telu je korigovala.

Naime, rijaliti zvezda neretko daje mišljenje o raznim temama, a sada se dotakla i estetskih intervencija, te priznala šta je sve promenila na sebi kako bi se osećala lepše i bolje.

- Radila sam usta pre 15 godina, biopolimer, koji vam ne preporučujem, zato što se meni napravila asimetrija. Jedino što radim na licu, osim svakodnevne nege je mezoterapija. Radila sam i botoks. Stavljala sam i filere kod očiju. Imam samo to. Ništa više ja na licu nisam radila - priznala je Ana u svom uključenju uživo na Instagramu, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Operisala sam grudi. Da! Podržavam estetske operacije samo pod uslovom da ne upropastite sebe i da prestanete da ličite na sebe. Mislim da treba zadržati svoj izgled. Za male korekcije sam. Prosto, redovna nega kože je neophodna - zaključuje bivša takmičarka "Zadruge".

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

Ana Ćurčić pre operacija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading