HITNA REAKCIJA MAJKE UČESNICE ELITE: Oglasila se nakon ljubavnog brodoloma - PROMENILA PLOČU!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić i Bebica uništili su proslavu Prvog maja, a evo šta kaže njena majka!

HITNA REAKCIJA MAJKE UČESNICE ELITE: Oglasila se nakon ljubavnog brodoloma - PROMENILA PLOČU!

Foto: TV Pink/printscreen

Raskid veze između Nenada Macanovića Bebiće i Teodore Delić, aktuelne učesnice "Elite", izazvao je veliku pažnju javnosti. Međutim, ono što je posebno intrigantno jeste žučna rasprava koja se desila tokom proslave Prvog maja u dvorištu imanja u Šimanovcima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Raskid Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice

Slavica Delić, majka Teodore, do nedavno je podržavala vezu svog deteta sa Nenadom, čak se trudila da opravda njihove postupke ljubavlju. Međutim, situacija se promenila. Slavica Delić je odlučila da više ne ćuti i otvoreno je progovorila o razlozima raskida, iznoseći svoje mišljenje o Nenadu Macanoviću Bebiću.

- Nenad ne poštuje i ne ceni dovoljno Teodoru to je boli i ja smatram da je to u neku ruku seljacizam. Mislim da treba da joj ljubi stope šta je sve podnela zbog njegove predhodne veze i ostajala u istoj zato što ga voli. Takođe, mislim da je Nenadu važnija mržnja prema Miljani, nego ljubav prema Teodori, tako da ona neće više trpeti da joj prebacuje Gačića a on isto to radi - navela je Slavica, te je dodala:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Raskid Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice

- Evo upravo sada je raskinula baš iz tih razloga, a on kao neki prostak je tera iz kreveta kao da je to doneo od mame i tate...Seljače i prostače bukvalno - zaključila je Slavica za Pink.rs.

Ovakav preokret u stavovima i oštra reakcija majke u javnosti su izazvali različite reakcije i komentare, te su mnogi zainteresovani da čuju i drugu stranu priče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading