ŠOK! Stanislav ZAPRETIO da će ostaviti Maju zbog Cara - u Elitu stigla informacija iz SPOLJNOG SVETA!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kolaps u Beloj kući zbog Marinkovićeve, učesnici saznali mišljenje Takija Marinkovića!

ŠOK! Stanislav ZAPRETIO da će ostaviti Maju zbog Cara - u Elitu stigla informacija iz SPOLJNOG SVETA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Maja Marinković sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila jedno pitanje vezano za Filipa Cara. Gledaoci su zaključili da ona i dalje voli Cara, kao i da ponižava Stanislava Krofaka

- Kako se osećaš dok imaš se*s sa drugim čovekom, a držiš igraške koje imaju veze s tvojim bivšim Filipom - glasilo je pitanje.

- Verujem Maji, ali da osetim da ona pati za Carem, naravno da bih je ostavio - rekao je Stanislav.

- Ne, ja ne patim za Carem. Ja sam svesna da ovde mnogim učesnicima Stanislav i ja bodemo oči, ali ja sam iskrena prema njemu. Da mu smeta moj lemur igračka, bacila bih je - istakla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja tvrdi da ne voli Cara

- Lemur je znak ljubavi. Ti govoriš da ti je žao Mione jer je pored Ša, a nije ti sebe žao jer si sa devojkom koja drži igračku u rukama koja je priseća na njenog bivšeg - kazao je Lepi Mića.

- Ja baš mislim da se Maja sve više i više zaljubljuje u Stanislava, primetila sam neke njene bubice koje ima uvek kada se zaljubi - istakla je Matora.

- Taki je napolju rekao da će se suočiti sa Mićom kad izađe - kazao je voditelj.

- Neka dođe da se suočimo čim izađem, a ne da priča dok sam ovde - dodao je Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav će ostaviti Maju ako shvati da voli Cara

U ovom trenutku ustao je Nenad Aleksić Ša.

- Ja sam samo hteo da se nadovežem maločas na Majino izlaganje. Ako dobijaš podršku od "Lemura", koji su svoju i Carevu vezu i to, to je okej, onda Stanislava praviš budalom. Stanislave, ako misliš da meni Balkan ne aplaudira, tebi se smeje - kazao je Ša.

- Oni su u vezama, a ne ja. Ja govorim ono što vidim. Za mene je odnos Maje i Stanislava jako smešan, da se razumemo - kazao je Mića.

- Kad ti je Taki prišao, ti si pobegao iz kafane kao miš - rekla je Maja.

- Majo, nije ni čudo što si takva kakva si, kad si u kupleraju odrasla. Od devetnaeste godine su te vucarali po splavovima - kazala je Marija Malivuk.

- Tvoja deca imaju jadnu majku. Žalim ih - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ista pitanja

02.05.2024 10:42

I dalje ista pitanja, voditelji ih čitaju svake nedelje ili ih potežu kroz sve emisije. Car.. lemur, Teodora gleda Gačića, Miona se ne pomera u komentarisanju Šaovih ispada i scena, Aneli se nada da će je Janjuš povesti u novi život... Postalo baš dosadno. Da li gledaoci nemsju više šta da pitaju ili voditelji ne primćuju da su ta pitanja već čitali ? Ako je nekakva provokacija i čačkanje da bi se dobila reakcija, to se isto ponavlja, odgovori su isti. Upali se malo Pantelija, frca pljuvačka na sve strane, pakost kulja a ne sekira se i ne potresa da bi sada mogla da se potrese Alex Nikolić jer se spominje Majina "ljubav" prema ocu njenog deteta. A vi, koji ste nekada imali sa nekom svojom ljubavi omiljenu pesmu, film, poklanjavao vam ruže ili igračku, nikad više ne smete slušati tu pesmu, voleti taj film, obradovati se kad vam drugi dečko, muž ili prijatelj pokloni ružu ili istu igračku kao onaaj prethodni. Pazite dobro da vam neko ne kaže ( gledaooci, poznanici, Pantelija...) i optuže vas da vi muža ili novog dečka ne volite nego patite za onim od nekada. Svi oni ( sem Pantelije ) imaju svojs sećanja, uspomene bivše ljubavi i "igračke" i niko ih ne optužuje. Zato Pantelija sram te bilo a ti Majo " gazi" ih kao i do sada svojom iskrenošću, uživaj u svojim lemurima, pevaj pesme, svađaj se sa i prkosi ovima što starost umesto u bračnoj postelji i za porodičnom trpezom oni spavaju na garniturama za sedenje i jedu posnu rižu. Ipak narod vidi i mrž ju, zavist, ljubomoru, zlobu i pokušaj nekih da bi se nekom dodvorili, zaradili honorar ili platu, ostali koji dan duže ali su i dalje nevažni, nezanimljivi i vratiti će se u svoju anonimu.