GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Vreme prolazi, a Ana Ivanović JE SVE LEPŠA (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet je oduševila pratioce.

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU! Vreme prolazi, a Ana Ivanović JE SVE LEPŠA (FOTO)

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Teniserka Ana Ivanović (36) godinama važi za jednu od najlepših Srpkinja. Kako godine prolaze njen šarm tek dolazi do izražaja. Ana je tako osvojila i nekadašnjeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim godinama uživa u skladnom braku.

Iako je već dugo vremena u teniskoj penziji, na društvenim mrežama je i te kako aktivna i redovno oduševljava svoje pratioce objavama, kako porodičnim tako i individualnim.

Foto: Facebook/ Ana Ivanovic

Instagram "stori" Ane Ivanović

Ovog puta je okačila sliku iz aviona i dala fanovima priliku da pogode gde to putuje.

Podsećamo Ana nimalo ne žali što je okačila reket o klin i često ističe kako joj je porodica najvažnija, pogotovo briga o deci.

Imam veliku sreću što sam svoju karijeru imala pre dece, pa sad mogu da im se posvetim, jer smatram da su te prve godine razvoja jako bitne, pogotovo do pete, šeste godine. Drago mi je što imam priliku da budem uz njih i da im usadim neke vrednosti uz koje sam ja odrasla, jer u današnje vreme sve to malo drugačije izgleda - priznaje Ana.

Ovo nije prvi put da Ana Ivanović privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Njen život posle teniske karijere je ispunjen brojnim zanimljivim događajima, a pratioci sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu. Ana je uspela da se izdigne iznad sportske karijere i da pronađe sreću u svakom trenutku života.

Bivša teniserka i dalje nastavlja da inspiriše svoje pratioce stavom prema životu, ljubavlju prema suprugu i porodici, kao i iskrenom srećom koja je prati u svemu što radi. Njen primer pokazuje kako se uspešno može izgraditi balans između profesionalnog i privatnog života, te kako uživati u svakom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading