ZVEZDA BEZ VAŽNOG ŠRAFA IGRA POLUFINALE ABA: Sferopulos i Mitrović govorili pred Megu

Autor:

Sport

02.05.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zovu navijače.

ZVEZDA BEZ VAŽNOG ŠRAFA IGRA POLUFINALE ABA: Sferopulos i Mitrović govorili pred Megu

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova nastavljaju borbu za povratak šampionskog pehara na Mali Kalemegdan. Polufinale za crveno-bele i Megu kreće u hali Pionir, a trener domaćeg kluba Janis Sferopulos izneo je utiske pred meč.

- Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija, rekao je Janis Sferopulos.

Osvrnuo se potom na protivničku ekipu.

- Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak, nastavio je trener crveno-belih.

Potom je prokomentarisao i zdravstveni bilten:

- Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osmi Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje.

Za kraj je pozvao navijače.

- Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo AdmiralBet ABA ligu i KLS, završio je Grk.

Republika

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Iskusni prvotimac crveno-belih Luka Mitrović takođe je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

- Siguran sam da smo i mi i momci iz Mege željni igranja posle ove pauze. Jasno je da nas čeka kvalitetan protivnik, imali smo jedno neprijatno iskustvo protiv njih u ligaškom delu sezone, gde su uspeli da nas pobede na domaćem terenu iako su jako mladi. Moramo da budemo koncentrisani, da damo maksimum i igramo našu igru. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju, kraj je sezone, a njihova podrška nam neizmerno znači, rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading