HAOS NA ČUKARIČKOJ PADINI: Muškarac ustao iz invalidskih kolica, a zatim počeo štakama da tuče prolaznika nasred ulice (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.05.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident u Beogradu: Prosjak u invalidskim kolicima se potukao sa prolaznikom

HAOS NA ČUKARIČKOJ PADINI: Muškarac ustao iz invalidskih kolica, a zatim počeo štakama da tuče prolaznika nasred ulice (VIDEO)

Foto: printskrin


Na Čukaričkoj padini u Beogradu zabeležen je neobičan incident koji je izazvao pažnju javnosti. Svađa između prosjaka u invalidskim kolicima i jednog prolaznika kulminirala je u žestoku tuču koja je šokirala prisutne. Snimak koji se brzo proširio društvenim mrežama prikazuje dramatičan sukob između ova dva muškarca.

Žestoka svađa

Na snimku se vidi kako prolaznik žučno raspravlja sa čovekom u invalidskim kolicima koji prosi. Ubrzo, situacija eskalira kada muškarac iz kolicima naglo ustaje i počinje da beži, da bi potom krenuo ka prolazniku i žestoko ga napao. Ova neočekivana reakcija izazvala je zaprepašćenje među prisutnima, dok su mnogi zastali da proprate ovaj neobičan događaj.



Prolaznici su bili šokirani prizorom koji su imali prilike da vide. Mnogi su komentarisali kako je neobično što je čovek koji je prošetao iz invalidskih kolica bio u stanju da trči i napadne prolaznika. Ovakav ishod svađe između prosjaka i prolaznika definitivno je iznenadio mnoge, a reakcije prisutnih su bile pomešane od zgražavanja do neverice.


Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom događaju. Diskusije su se vodile o tome kako su ljudi spremni da idu u ekstremne situacije kako bi ostvarili svoje ciljeve, ali i o tome koliko je teško proceniti ko zaista ima potrebu za pomoć. Ovakvi događaji su podstakli javnu debatu o problemima prosjačenja i zloupotrebe saosećajnosti ljudi.


Nesvakidašnji incident na Čukaričkoj padini u Beogradu izazvao je različite reakcije među građanima i pokrenuo važnu temu o prosjačenju i zloupotrebi invaliditeta u svrhu lične koristi. Ovaj događaj će sigurno ostati upamćen kao jedan od retkih slučajeva gde je svađa između prosjaka i prolaznika kulminirala u fizički sukob, ostavljajući prisutne u šoku i neverici.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Morfeus

02.05.2024 21:27

Ovo neki Cigani, budale. Što bi rekao Bata u Balkanskom špijunu

Nenad

07.05.2024 21:36

Zato ja njima nista ne dajem jer svi su oni prevaranti, zive kako hoce, a nesmes nista da im kazes jer su zasticeni ko beli medvedi. Zena koja je prosila kod Beogradjanke nikad joj nisam dao ni dinar i nesto sam joj kazo, muz joj je izleteo iz drugog ulaza, a reko sam joj da moze da radi i hrani tu decu, Sta se desilo posle nekoliko dana na Cukarici je izbijo pozar u tom naselju gde žive njoj su bas izgorela ta deca i sta je bilo nista, rodice jos cetvoro i opet ce na ulicu u drugom delu grada i ista pesma ponovo. Sta radi centar sa takvima kaznjavati i to debelo da im vise ne pada na pamet da varaju ljude, kao ovaj neki invalid, a moze konju rep da iscupa.