TEK OPERISANA ELMA SINANOVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Jedan detalj nije smela da podeli sa fanovima!

Autor:

Zabava

02.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović se oglasila nakon operacije, pa otkrila zbog čega je imala intervenciju.

TEK OPERISANA ELMA SINANOVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Jedan detalj nije smela da podeli sa fanovima!

Foto: Ata images

Pevačica Elma Sinanović nedavno je bila tema broj jedan u medijima nakon što je hospitalizovana i operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju. Iako nije želela da precizira koji zdravstveni problem je imala, Elma je potvrdila da je prošla kroz "malu intervenciju" i istakla da se sve odvijalo u najboljem redu.

Nakon što je vest o Elminoj operaciji odjeknula u medijima, mnogi su iskazali zabrinutost i interesovanje za njeno zdravstveno stanje. Pevačica se zahvalila na pažnji javnosti, ističući da će uskoro detaljnije informisati o svom zdravstvenom stanju.

Poznato je da se često javnost spekuliše o zdravstvenim problemima pevača, često povezujući ih sa "pevačkom bolešću" koja se obično odnosi na probleme sa grlom i glasnim žicama. Međutim, Elma nije potvrdila da je ovo u pitanju, ostavljajući prostor za dalje spekulacije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

 

- Hvala vam što se interesujete, vidim da se vest proširila… istina je, imala sam taj jedan zahvat, ali nije bilo ništa toliko urgentno. U svojoj sam kući i sve je u najboljem redu, uskoro ću detalje saopštiti svima. To je nešto što je prosto “pevačka boljka” – rekla je pevačica za SrbijuDanas.

Inače, nedavno se u medijima pojavila informacija da je u vezi sa 15 godina mlađim muzičarem, ali ona je ove navode demantovala, ali dodavši da se ne bi bunila da se to i dogodi.

- To nije ništa tačno, ali svakako je lepa priča. I to 15 godina mlađi... (smeh) Bilo bi lepo da bude nešto tako, tako nešto da se desi, ali nažalost nije. Ne bežim ja od ljubavi, tako da bi bilo lepo da mi se tako lepe stvari i dese - rekla je Elma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading