TAJSON BATALIO VUTRU, A IPAK SE BORI SA DEMONIMA: Bokserska legenda otkrio koga je prezirao najviše

Autor:

Sport

02.05.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gvozdeni Majk otkrio sa čime se sve borio, kao i uzrok svog kratkog fitilja zbog kojeg je imao problema sa zakonom.

TAJSON BATALIO VUTRU, A IPAK SE BORI SA DEMONIMA: Bokserska legenda otkrio koga je prezirao najviše

Foto: Instagram/hotboxinpodcast

Majk Tajson, bivši šampion teške kategorije u boksu otvorio je dušu i pružio iskren uvid u svoju turbulentnu životnu priču, osvetlivši izazove s kojima se suočavao tokom svojih uspona ka slavi. Gvozdeni Majk, koji će opet u ring u egzibiciji protiv jutjubera Džejka Pola, a koju će uživo pratiti 80.000 navijača i svi koji tada budu na Netflixu 20. jula, priznao je da je slava i pritisak javnosti koji su pratili njegov uspeh u boksu inicijalno bili preveliki teret i da su pogoršali njegov unutrašnji nemir.

On je otvoreno govorio o svojim borbama sa "samomržnjom" i ličnim problemima, priznajući da je to često rezultiralo nasilnim ispadima, posebno kada bi se suočio sa neželjenim reakcijama fanova. Ti sukobi često su rezultirali pravnim posledicama, sa Tajsonom uključenim u brojne tužbe zbog svog nestabilnog ponašanja. Majk je priznao da je prvobitno želeo slavu koja dolazi sa titulom šampiona, ali da je izgubio kontrolu nad sobom, što je dovelo do problema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Godinama se bori sam sa sobom

- Ponekad bih šetao ulicom, ljudi ne znaju da mi je majka umrla, brat umro, nešto se desilo u mojoj porodici, ja sam povređen, a oni samo skaču "Hej čoveče, uslikaj me". "Hej, ovo. Hej, volim te". "Daj mi ovo". Možda nisam bio raspoložen, pa sam reagovao nasilno. Ali onda sam dobio mnogo tužbi i zaustavio sam se. Ja sam mazohista, ali sam se zaustavio. Više nisam mogao da potpisujem čekove - otkrio je Tajson.

On je istakao da je samoprezir, uz borbu sa demonima, bio okidač za njegovo nasilno ponašanje, ali da je kroz otkrivanje samopouzdanja i brige o sebi počeo da se menja.

- Ono što me je dovelo do toga bio je samoprezir. Nisam voleo sebe i nisam se brinuo o sebi. Ali kada sam počeo da pokazujem sebi ljubav i brigu, stvari su počele da se menjaju. Ne govorim o ljubavi. Ljubav nije kupovina nove kuće, novog automobila. Ljubav je kupovina nekome drugome kuće. Vrlo je zanimljivo što sam to shvatio kasno u životu - dodao je Majk.

Foto: instagram.com/miketyson

Tajson i dalje u punoj snazi

Inače, koliko je rešio da promeni život i da ima samokontrolu, svedoči to što je Tajson sam sebi zabranio seks sa suprugom već nedeljama, a apstinenciju planira da održi do meča sa Polom. Istovremeno, Tajson se uzdržava i od konzumiranja marihuane, a poznato je da uživa u pušenju trave, a čak ima i svoju plantažu i unosan biznis od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading