ANĐELA PROTERANA IZ ĐENOVIĆA! Roditelji neće da čuju za nju, Slavnića i nju NE PRIMAJU u kuću, isplivali svi detalji!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nije dobrodošla u rodne Đenoviće, roditelji ne žele da je vide.

ANĐELA PROTERANA IZ ĐENOVIĆA! Roditelji neće da čuju za nju, Slavnića i nju NE PRIMAJU u kuću, isplivali svi detalji!

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Anđela Đuričić nedavno je otišla u Crnu Goru, rodne Đenoviće gde je posetila svoju porodicu, ali se nije dugo zadržala. Iako ona govori da je sve u najboljem redu i da je rešila sve sa roditeljiam, Anđeline komšije kažu da je sve suprotno od onoga što ona priča.

- Ma, ona je proterana odavde. Došla je tu na valjda dan, čuo sam da se šepurila, a vala niko nije hteo joj se javi. Moja žena je sklonila poglede od nje, nije htela ni da je pozdravi - rekao je komšija za Kurir, dok drugi nije želeo da govori:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roditelji Anđele Đuričić

- Nemojte me pitati. Muka je to, kao da je moja, obrukala nas je. Nisam ja to gledao, ali svi pričaju šta je radila.

- Ma, čula sam da se odmah vratila za Beograd. Nju nije briga uopšte što su njeni protiv onog Zvezdana. Ne žele tog ni da vide u Đenovićima. Ne bih ni ja volela da ga sretnem. Čula sam da njeni ne žele nikad u Đenoviće da dođe - rekla je još jedna njena sugrađanka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Roditelji Anđele Đuričić od sramote ne izlaze iz kuće

Podsetimo, Zvezdan Slavnić prevario je nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Njih dvoje su diskvalifikovani iz rijalitija zbog nasilja, a sada žive zajedno u stanu njegovog oca Moke Slavnića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Melanija

13.06.2023 15:08

Ljubomorni, zlobni, pakosni, zavidni... Ja takve Crnogorce do sada nisam upoznala. Gde ih nađoste... A, možda ih zaista i nema već vi morate da opravdate svoju dnevnicu.

Nada

13.06.2023 15:44

Kakva god da je , iz kuce je to pokupila ,nije valjda naucila usput . Bolje preispitajte sebe. Ako je sad pustite niz vodu ,plakacete jos gore jednog dana. Zar vas nije sramota svaka druga kuca u Cg ima nekog Slavnica . Svasta.

cg

14.06.2023 04:18

@Nada - mnogo s....

Ana

13.06.2023 15:52

Pa koji će im Gutalica u kući. Marš napolje ne trebaš im više posle Blama veka. Idi bre devojko miriši kilerove gasove i jedi njegove fekalije. Devojka je septičke rupa koja čim zine gluposti lupa...ahaha ...