REČI BRAJANTOVE UDOVICE UPUĆENE POGINULOJ ĆERKI KIDAJU DUŠU: Vanesa ovaj put imala JOŠ TUŽNIJI povod za suze

Autor:

Sport

02.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešna majka ponosna na Đijanu koja je stradala zajedno sa tatom Kobijem u padu helikoptera pre četiri godine.

REČI BRAJANTOVE UDOVICE UPUĆENE POGINULOJ ĆERKI KIDAJU DUŠU: Vanesa ovaj put imala JOŠ TUŽNIJI povod za suze

Foto: www.profimedia.rs

Vanesa i Kobi Brajant

Kobi Brajant nas je napustio 26. januara 2020. godine, poginuvši u helikopterskoj nesreći u Los Anđelesu. Zajedno sa Brajantom, život je izgubila i njegova ćerka Đijana. Pokušali su da izbegnu gužvu i da stignu na utakmicu helikopterom. Vremenski uslovi su bili loši, pilot je izgubio kontrolu i letelica se srušila, a svi u njoj su poginuli. Brajant je bio  jedan od najboljih košarkaša u istoriji, a njegovu smrt košarkaška zajednica nikada neće preboleti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kobi i Đijana

Međutim, najveću borbu vodi njegova udovica Vanesa Brajant, koja je ostala bez supruga, oslonca porodice, a pre svega svoje mezimice koja je imala samo 13 godina kada joj se život ugasio. Brajantovu udovicu emocije posebno slome svakog 26. januara, na 28. avgusta na Kobijev rođendan, ali joj se duša kida najviše 1. maja. Tog datuma je Vanesa donela na svet Đijanu. Ove godine 1. maj je bio još bolniji jer bi Đijana ove srede napunila 18. godina. Zato se neutešna majka emotivno prisetila svoje tragično izgubljene naslednice.

- Srećan rođendan mojoj divnoj devojci. Điđi, volim te. Nedostaješ mi. Tako sam ponosan na tebe - napisala je Vanesa na društvenim mrežama

 

 

Vanesina iskrena poruka takođe je potvrdila uticaj Đijane i Kobija na ženski sport. Ona je istakla njihovu posvećenost podsticanju promena u sportskom pejzažu, nastavljajući da inspiriše mlade žene i devojke širom sveta.

- Nastavljaš da me svakodnevno motivišeš i inspirišeš, kao i sve mlade žene i devojke. Uvek te volim, mama - dodala je Vanesa.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading