ŠOK ZA FRANCUSKU PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Jedan od ključnih fudbalera upitan zbog povrede! (FOTO)

Autor:

Sport

29.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za Trikolore.

ŠOK ZA FRANCUSKU PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Jedan od ključnih fudbalera upitan zbog povrede! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Francuska fudbalska reprezentacija se priprema za svoj prvi meč na šampionatu Evrope, koji je zakazan za 17. jun protiv Austrije. Međutim, vesti o povredi prvog golmana Majka Menjana izazvale su zabrinutost među navijačima. Klub Milan je danas saopštio da je Menjan zadobio povredu mišića desne butine, samo šest nedelja pre početka Evropskog prvenstva. Magnetna rezonanca je otkrila povredu, ali još uvek nije poznato koliko će Menjan biti van terena.

Foto: Tanjug/AP

 

Ova povreda predstavlja izazov za selektora Francuske, Didijea Dešana, koji će 16. maja objaviti konačan tim za Evropsko prvenstvo. Menjanova uloga kao prvog golmana tima je od velikog značaja, te će Dešan morati da pronađe adekvatnu zamenu ukoliko Menjan ne bude spreman za prvi meč.

Menjan je bio ključni igrač u francuskom timu, te je njegova povreda izazvala zabrinutost među navijačima i stručnim štabom. Sa samo šest nedelja do početka Evropskog prvenstva, vreme za oporavak je ograničeno, što dodatno komplikuje situaciju. Očekuje se da će stručni tim Francuske preduzeti sve neophodne korake kako bi Menjan što pre bio spreman za igru.

Takođe, ovo pruža priliku rezervnom golmanu da pokaže svoje kvalitete i da pokaže da može da zameni Menjana na najbolji mogući način. Povreda Menjana postavlja pitanje ko će preuzeti ulogu prvog golmana ukoliko Menjan ne bude bio spreman za prvi meč. Selektor Didije Dešan će morati pažljivo da razmotri svoje opcije pre nego što objavi konačan tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading