"SLUŠAJTE PREDSEDNIKA SRBIJE": Čuveni svetski biznismen podelio Vučićev intervju, videli ga MILIONI LJUDI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govoreći o situaciji u Ukrajini, Vučić je tada rekao da Zapad želi pobedu u Ukrajini, kao i Rusija, ali da on želi da vidi mir

"SLUŠAJTE PREDSEDNIKA SRBIJE": Čuveni svetski biznismen podelio Vučićev intervju, videli ga MILIONI LJUDI! (VIDEO)

Foto: Profimedia Nicolas Maeterlinck Afp, Printscreen/twitter/Kim Dotcom

Čuveni programer i biznismen Kim Dotkom na svom Iks nalogu podelio je deo intervjua srpskog predsednika Aleksandra Vučića u kome on komentariše ukrajinsku krizu.

- Tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani moraju da se odvoje od lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je Kim Dotkom uz snimak, koji ima impozantnih 2,3 miliona pregleda.

Foto: Printscreen/twitter/Kim Dotcom

 

 

Govoreći o situaciji u Ukrajini, Vučić je tada rekao da Zapad želi pobedu u Ukrajini, kao i Rusija, ali da on želi da vidi mir.

- Kada želite mir, onda možete lako sagledati probleme, a kada imate narativ i retoriku koji svakodnevno pogoršavaju situaciju, onda je sve drugačije - rekao je Vučić.

 

 

Dodaje da je uveren da smo, ako velike sile ne urade ništa u kratkom vremenskom roku, pred pravom katastrofom.

Istakao je da situaciju čini još komplikovanijom to što svi govore samo o ratu, a niko o miru i dodao da mu se čini da je mir danas zabranjena reč.

- Kažu da moraju da pobede da bi obezbedili mir u budućnosti, niko ne govori o miru i pregovorima - rekao je Vučić i naveo da je neophodno imati i drugu stranu za stolom.

Podsetimo, i nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi takođe je podelio deo Vučićevog intervjua.

- Predsednik Srbije strahuje od rata sa Rusijom zbog Ukrajine. Plaši se gubitka miliona života i želi da zna: gde su odrasli u sobi? I ja takođe želim to da znam - naveo je Kenedi na Iksu, uz snimak Vučićevog razgovora za švajcarski list "Veltvohe", a detaljnije čitajte u POSEBNOJ VESTI.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Ena

21.06.2024 09:35

Vučić je po ko zna koji put pokazao hrabrost iznoseći istinu o ratnom sukobu u Ukrajini.

Pantera

21.06.2024 09:37

Reči su otrežnjujuće i alarmantne, što je najgore, istinite. Nadam se da će neko važan da ih čuje da spreči da se nastavi ovaj put u apokalipsu gde je krenuo svet.

Igor

21.06.2024 09:39

Evropljani moraju da se odvoje od lošeg uticaja američke imperije koja je na zalasku, ili će platiti visoku cenu.

Aki

21.06.2024 09:39

Nas predsednik, nasa mudra glava. Boljeg Srbija nije imala niti ce imati..