ALEKSANDRA VUČIĆA DOŽIVLJAVAM KAO SVOG DRUGA! TERZIĆ O PREDSEDNIKU SRBIJE: Pokazao je ogromnu snagu, trebalo je da ga svi podržimo!

Autor:

Sport

27.05.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih smatra da predsednik radi mnogo dobrih stvari za Srbiju.

ALEKSANDRA VUČIĆA DOŽIVLJAVAM KAO SVOG DRUGA! TERZIĆ O PREDSEDNIKU SRBIJE: Pokazao je ogromnu snagu, trebalo je da ga svi podržimo!

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su primarni cilj za ovu sezonu - osvojili su duplu krunu. U velikom stilu su to i proslavili, budući da se hiljade navijača uputilo sa Marakane pravo na Kalemegdan gde su delije zajedno sa igračima i stručnim štabom priredile spektakl. Ovo je osma titula šampiona Srbije, a četvrta dupla kruna u poslednjih deset godina - baš od kako je u klub stigao Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde se okitio još jednim peharom za vreme svog mandata u Ljutice Bogdana, o čemu je, kao i o mnogim drugim stvarima, govorio za Republiku u velikom intervjuu.

Između ostalog, iskočili smo malo i van sportskih okvira. Malo ljudi iz sporta je dalo podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i uopšte tezi da Srbi nisu genocidan narod nedavno pred sednicu Ujedinjenih nacija.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Aleksandar Vučić zajedno gledaju meč

- Pa, ne znam. Možda i nije praksa da se sportisti bave tim stvarima. Ja sam mu dao zato što ga doživljavam kao, pre svega, svog prijatelja i druga. Mislim da radi jako dobre stvari za Srbiju i srpski narod i da, bez obzira na neku političku opredeljenost, kod ove teme je trebalo da budemo jedinstveni i da mu svi damo podršku jer ovo se nije ticalo partije, nego Srbije - odgovorio je Zvezdan Terzić.

O odnosu Terzića sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem, mnogobrojnim uspesima, planovima za budućnost, potencijalnim transferima, igračkom kadru, budžetu Crvene zvezde i mnogim drugim temama možete pročitati u velikom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Maja

27.05.2024 20:07

Vucic je pravi predstavnik srpskog naroda. Mnogi ga dozivljavaju kao lidera koji je odgovoran, uspesan.

Sanja

27.05.2024 20:07

Vucic je pokazao u Nuujorku da se ne plasi. Pred velikim I mocnima borio se za Srbiju, izneo istinu.

Nikola

27.05.2024 20:08

Srpski narod je siguran dokle god je na celu Srbije Vucic.

Ceca

27.05.2024 20:08

Nastavice Srbija borbu za odbranu srpskih nacionalnih interesa.