PETOGODIŠNJI DEČAK STRADAO U MAŠINI ZA HLEB: Tragična smrt mališana iz Borče!

Autor:

Hronika

21.06.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Zrenjanina 2016. godine došla da otvori pekaru u Borči, pa sahranila sina!

PETOGODIŠNJI DEČAK STRADAO U MAŠINI ZA HLEB: Tragična smrt mališana iz Borče!

Foto: Printscreen/Youtube/PIN OUTLET, Rina

U naselju Borča, 1. avgusta 2016. godine, dogodila se tragična smrt petogodišnjeg dečaka koji je stradao u pekari koja je bila u pripremi za otvaranje istog dana. Dečak je, nažalost, preminuo u stravičnim mukama.

Svedoci su ispričali da je dečak naglavačke upao u mešalicu za hleb dok je uređivao prostor sa svojom porodicom. Stručnjaci su objasnili da se radi o mašini koja se koristi za izradu testa za peciva, a može biti izuzetno opasna zbog svoje snage. Nažalost, dečak nije uspeo da se izvuče i zadobio je teške povrede, koje su nažalost bile fatalne.

- Ta porodica je došla iz Zrenjanina, planirali su ovde da otvore pekaru, da zarade za normalan život. Umesto svečanog puštanja u rad, oni sahranjuju dete. Najstrašnije je što je sestra videla mrtvog brata u toj mašini - ispričala je tada poznanica porodice čiji je petogodišnji sin nastradao.

Prijatelji porodice su izneli detalje o njihovim planovima i o tome kako je dečak voleo da pomaže u pripremi hleba i peciva, maštajući o budućoj karijeri pekara.

- Mališan je u jednom trenutku ostao sam u prostoriji i uključio mašinu. Pošto nije uspeo da je isključi, stavio je ruku u kiblu, verovatno pokušavajući da je zaustavi. Međutim, snažna mešalica ga je povukla i naglavačke je upao unutra. Zadobio je teške povrede, najviše po glavi, i na mestu je preminuo - rekao je poznanik i dodao:

- Bili su presrećni što su konačno, posle10 dana, završili radove. Dečak im je pomagao, voleo je da se igra testom i da učestvuje u pravljenju hleba i peciva. Maštao je da bude pekar kada poraste.

Mešalica ili mikser u koju je nesrećni dečak upao služi za izradu testa za peciva. Sastoji se od kazana i dela koji kruži u njemu i razrađuje testo, poput kućnog miksera. Može da bude mehanička ili automatska, sa nekoliko brzina mešenja. Postoje u različitim veličinama, pa tako ima mešalica koje mogu da mese od 20 do 300 kilograma testa. Izuzetno su jake. Može da strada i odrastao čovek, objasnio je jedan pekar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading