NA HILJADE IRANACA PRISTIŽE U DŽAMIJE! Mole se za svog predsednika Ebrahima! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na molitvu ih je pozvala i zvanična Instagram stranica predsednika Irana

NA HILJADE IRANACA PRISTIŽE U DŽAMIJE! Mole se za svog predsednika Ebrahima! (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@IranIntl_En

Potraga za iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem traje već dva i po sata od trenutka kada se helikopter u kojem se nalazio srušio na severozapadu zemlje.

Za sada nema naznaka da je šef države živ, što je izazvalo zabrinutost među Iranacima širom zemlje.

Svet su ubrzo obišli snimci sa iranske državne televizije koji prikazuju molitve Iranaca u Hramu imama Reze, dok strepe zbog sudbine svog predsednika.

Na molitvu je pozvala i zvanična Instagram stranica predsednika Irana, pokazujući duboku zabrinutost i solidarnost naroda u ovom teškom trenutku.

 

 

Putovanje i nesreća

Podsećamo da se predsednik Irana Ebrahim Raisi vraćao sa ceremonije otvaranja brane na granici Irana i Azerbejdžana kada se njegov helikopter srušio pri sletanju u regiji Varzakan, udaljenoj 600 kilometara od Teherana.

Treba istaći da je iranska delegacija putovala sa ukupno tri helikoptera, od kojih su druge dve letelice sa ministrima bezbedno stigle na svoje odredište.

 

 

Intenzivna potraga

Najmanje 40 timova za brzo reagovanje angažovano je u potrazi za helikopterom iranskog predsednika.

Međutim, trenutno nema detaljnih informacija o lokaciji i stanju predsedničkog helikoptera.

Poslednja tačka na kojoj je radio GPS helikopter bila je u blizini rudnika bakra Sangun, prenosi Press tv, što dodatno otežava proces pronalaženja.

Ovaj tragični događaj duboko je potresao Iran i svet, dok se nastavlja napeti iščekivanje informacija o sudbini iranskog predsednika Ebrahima Raisija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading