PRED FINALNU SERIJU PROTIV ZVEZDE! Obradović se dotakao kadrovskih PROBLEMA: "Nije tajna da..."!

Autor:

Sport

02.06.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli suočeni sa problemima.

PRED FINALNU SERIJU PROTIV ZVEZDE! Obradović se dotakao kadrovskih PROBLEMA: "Nije tajna da..."!

Foto: Starsport

Uzbudljivo veče očekuje ljubitelje košarke u ponedeljak, kada će se Crvena zvezda suprotstaviti Partizanu u prvoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije.

Najtrofejniji evropski stručnjak, na klupi crno-belih, Željko Obradović, izneo je svoja očekivanja pred ovaj važan susret.

Trener regionalnog vicešampiona naglasio je da ekipa ima određenih problema, ali istakao da su spremni da pruže svoj maksimum i odigraju dobru utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo

- Počinje finalna serija i nije neka tajna da je započinjemo sa mnogo problema. Ali, tako je kako je, spremamo se sa željom da pružimo maksimum i da sutra odigramo dobru utakmicu - rekao je Obradović, a preneo zvanični sajt Partizana.

Finalna serija plej-ofa Superlige Srbije igra se na dve pobede, a drugi meč će se odigrati u Beogradskoj areni petog juna od 20 sati. Ukoliko nijedan tim ne ostvari dve uzastopne pobede, odlučujuća, majstorska utakmica biće na programu u subotu.

Partizan se iznenada suočio sa ogromnim kadrovskim pehovima, jer su praktično ostali bez centra, pošto je Frenk Kaminski odmah posle finala AdmiralBet ABA lige napustio klub, dok je isto svojevoljno učinio i Bruno Kaboklo.

Brazilski reprezentativac je, za razliku od Amerikanca, samoinicijativno otišao u SAD, kako bi prisustvovao ročištu sa bivšom izabranicom Karmen Petrović oko dobijanja starateljstva nad njihovom ćerkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading