MILJENIK GROBARA BESAN NA UPRAVU! Nikad ekstremniji POZIV NAVIJAČIMA: VREĐAJTE IH NAJGORIM PESMAMA! Napunite jug IZ INATA!

Autor:

Sport

02.06.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je baš ozbiljan apel.

MILJENIK GROBARA BESAN NA UPRAVU! Nikad ekstremniji POZIV NAVIJAČIMA: VREĐAJTE IH NAJGORIM PESMAMA! Napunite jug IZ INATA!

Foto: Starsport

Srđa Knežević, bivši fudbaler Partizana i miljenik navijača, besan je na upravu kluba zbog rezultata u prethodnim sezonama.

On se pridružio akciji "grobara" za smenu uprave, a tim povodom je zajedno sa predstavnikom navijača gostovao na Sputnjiku.

- Želim da jug bude pun u inat njima i da se pevaju najgore moguće pesme. Posebno njima. To bih posebno voleo. Ali nikad puniji jug, kao da je 1966. godina i finale Lige šampiona. Pun jug svaka utakmica - rekao je Srdja Knežević ispred grupe igrača.

Podsetimo, "grobari" su se nešto ranije oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Peta godina bez ijednog osvojenog trofeja, jedva zadržana druga pozicija na prvenstvenoj tabeli, sablasno prazan stadion na utakmicama na kojima nije bio besplatan ulaz - ljudima sa minimumom obraza i časti bi takve stvari predstavljale jasan signal da neke stvari ne rade kako treba. Jasno je da i dalje ti signali ne dopiru to uzurpatora fudbalskog kluba Partizan, koji ODGOVORNOST ne osećaju ni najmanje. Ipak, sva je prilika da će im neke stvari u bliskoj budućnosti biti jasnije.

- Pasivan otpor u vidu bojkota, koji je od početka protekle sezone na snazi, nije u potpunosti doneo željene rezultate. Imajući to u vidu, vreme je da se borba protiv uprave dodatno radikalizuje. Južna tribina u potpunosti podržava apel nekadašnjih igrača FK Partizan koji za cilj ima konačno čišćenje našeg kluba od parazita iz uprave, i poziva sve one koji još uvek nisu potpisali apel, a ostavili su trag u crno-belom dresu, da to urade, jer je ovo poslednja prilika za spas fudbalskog kluba Partizan.

- Da bi ovaj apel doneo željeni efekat, potrebno je da svaki pojedinac kome je stalo do Partizana učestvuje u ovoj borbi, jer ćemo samo na taj način uspeti da ostvarimo ono za šta se, na ovaj ili onaj način, borimo već godinama, a to je slobodan Partizan bez Milorada Vučelića, Miloša Vazure i ostalih članova uprave. Njihov kraj se nazire, a najveća garancija da je taj trenutak blizu biće jedinstveno delovanje svih navijača Partizana.

Kako bi to i dokazali, kao što rekosmo gore, potrebno je da se uključe svi oni kojima Partizan nešto znači a ogorčeni su na trenutno stanje u klubu. Kako bismo to omogućili, predstavljamo vam platformu putem koje možete podržati apel u onlajn obliku, a blagovremeno ćemo obavestiti javnost gde i kako će imati prilike da svoj potpis daju i fizički.

- Takođe pozivamo sve bivše i sadašnje sportiste iz drugih sekcija našeg sportskog društva kao i javne ličnosti koje se na bilo koji način vezuju za Partizan, da podrže apel i uključe se u akciju, a mi ćemo zajedno sa potpisnicima apela obavestiti javnost o daljim koracima u narednim danima. Za slobodan Partizan. Do konačne pobede - u potpisu "Grobari jug".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading