EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NA DAN NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Ovo je muškarac koji je poprskao kamere u njenoj zgradi (FOTO)

Autor:

Hronika

02.06.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje je srpska policija poslala španskim kolegama, David Knežević je iznajmio plavi Peugeot 308 30. januara i vratio ga 15. marta, pređavši preko 7.000 kilometara.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NA DAN NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Ovo je muškarac koji je poprskao kamere u njenoj zgradi (FOTO)

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Sud u Madridu je pokrenuo istragu o nestanku Ane Marije Knežević, čije je poslednje pojavljivanje zabeleženo u februaru. U vezi sa ovim slučajem, traženo je da Tužilaštvo Srbije omogući pristup digitalnim podacima iznajmljenog automobila, za koji se sumnja da ga je koristio njen suprug David Knežević u vezi sa zločinom. David Knežević se trenutno nalazi u pritvoru bez mogućnosti kaucije, dok FBI i Nacionalna policija nastavljaju potragu za Anom.

Prema rečima prijatelja i porodice, Ana i David su bili razdvojeni i planirali su razvod, ali je razdvajanje bilo sporno zbog imovinskih pitanja. Na dan njenog nestanka, nepoznata osoba, navodno David Knežević, ušla je u zgradu u Madridu gde je Ana živela. Nadzorna kamera je zabeležila muškarca sa kacigom koji ulazi u zgradu istovremeno kada su neke osobe izlazile. Nakon ulaska, muškarac je primetno onesposobio kameru za nadzor, dodatno uvećavajući sumnje.
 

 


Sud u Madridu je zatražio dozvolu da istražitelji Nacionalne policije otputuju u Beograd kako bi izvukli podatke iz ECU (Engine Control Unit) iznajmljenog automobila. Prema zahtevu, postoji sumnja da je David Knežević koristio vozilo za putovanje u Madrid i navodno okončao život svoje supruge, te se očekuje da bi podaci iz automobila mogli biti od ključnog značaja za nastavak istrage i lociranje nestale žene.

Prema informacijama koje je srpska policija poslala španskim kolegama, David Knežević je iznajmio plavi Peugeot 308 30. januara i vratio ga 15. marta, pređavši preko 7.000 kilometara. Prilikom vraćanja, primećene su promene na vozilu, poput ogrebotine, nedostajućih nalepnica za iznajmljivanje i zamenjenih registarskih tablica. Takođe, utvrđeno je da je automobil temeljito opran nakon vraćanja, što je dodatno podstaklo sumnje u vezi sa korišćenjem vozila u vezi sa nestankom Ane Marije Knežević, piše Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading