ZASTRAŠUJUĆA SCENA NA MESTU GDE SU POGINULI EDI I NJEGOVA ŽENA! Snimao se kako divlja BMW-om 200 na sat, a od OVIH detalja PODILAZE ŽMARCI!

Autor:

Svet

02.06.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sudara od BMW-a bukvalno nije ostalo ništa

ZASTRAŠUJUĆA SCENA NA MESTU GDE SU POGINULI EDI I NJEGOVA ŽENA! Snimao se kako divlja BMW-om 200 na sat, a od OVIH detalja PODILAZE ŽMARCI!

Foto: facebook printscreen/edizdjelar

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u petak kod Novske.

Zdjelar je, kako se sumnja, velikom brzinom vozio BMW kojim se zabio u kamion na auto-putu, a u automobilu je s njima bilo i dete, koje je jedino preživelo.

Nakon sudara od BMW-a bukvalno nije ostalo ništa.

Fotografije s mesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dete preminulog para, koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško povređeno.

 

 

Malo pre nesreće, Zdjelar je na svom Fejsbuk profilu objavio snimak koji pokazuje kako juri BMW-om po auto-putu, a može se videti da je vozio i više od 200 km/h, prenosi Jutarnji.

Na videu se u pozadini glasno čuju i narodnjaci, a napolju pada kiša. Zdjelar je u jednom deliću videa pozdravio svoje prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Policija: Zabio se u kamion

Policija je u subotu objavila izveštaj o nesreći u kojoj su na auto-putu A3 između čvora Okučani i Novska poginuli Zdjelar i njegova supruga.

U petak, 31. maja oko 15 sati, na severnoj kolovoznoj traki auto-puta A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između čvora Okučani i Novska, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba teže povređena, saopštila je PU sisačko-moslavačka.

 

 

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smeru.

Na mestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu gde će se obaviti obdukcija, dok je dete teže povređeno.

Foto: facebook printscreen/edizdjelar

Edi Zdjelar

 

Pre pet godina skrivio nesreću nakon koje je preminula njegova druga supruga

Reč je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolisano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most. Kako se tada saznalo, u nesreći je teško povređena njegova trudna supruga rođena 2001. godine, pišu 24sata.hr.

Nakon što je trudnica tada stabilizovana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na dalje lečenje.

Ipak, doktori nisu uspeli da je spasu, pa je preminula posle nekoliko meseci, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading