OVO OD VILANDERA NISMO OČEKIVALI! Legendarni as KOMENTARISAO veliku pobedu Novaka nad Musetijem!

Autor:

Sport

02.06.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin izneo niz pohvala na račun srpskog asa.

OVO OD VILANDERA NISMO OČEKIVALI! Legendarni as KOMENTARISAO veliku pobedu Novaka nad Musetijem!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je ostvario sprektakularan preokret na putu ka osmini finala Rolan Garosa, pobedivši Italijana Lorenca Musetija rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0).

Duel na "Filip Šatrijeu" bio je maratonski, trajao je četiri i po sata po čemu je postao najduži u istoriji drugog Grend slema, a Nole je nadmašio sebe nadljudskim naporom, što je izazvalo divljenje čak i kod najvećeg kritičara, Matsa Vilandera.

Nije štedeo trostruki osvajač Rolan Garosa reči hvale za Novaka Đokovića. Šveđanin je istakao da je prvi reket sveta pravi primer šampiona, ističući njegovu sposobnost da se izbori sa teškim situacijama na terenu. 

Foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander

- Svaka čast Musetiju, ali to kako je Đoković iz 2:6 došao do 6:3, pa 6:0, to je neverovatno. Taj momak nije ljudsko biće, on postaje životinja na najvećim terenima na svetu. To je idealan primer kako su veliki šampioni spremni da pobede i kada ne idu stvari njima na ruku sve vreme - rekao je Vilander i potom dodao:

- To je jedan od razloga zašto i sada obara rekorde. Njemu inicijano nije stalodo rekorda, njemu je do toga da pobedi Musetija u tri ili četiri ujutru, Rekorda se seti kada ga neko podseti. 'Da, oborio sam još jedan rekord', ali za njega je to svakodnevni posao. Neverovatno je što to radi tako dugo. Ima 37 godina, a i dalje živim od trenutka do trenutak. Do kad ćeš tako Novače? - postavio je Mats pitanje.

Naredni rival najboljeg igrača u istoriji "belog sporta" biće Francisko Serundolo iz Argentine, koji je priredio iznenađenje u šesnaestini finala i eliminisao Amerikanca Tomija Pola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading