ORGANIZATORI ODREDILI TERMIN! Evo u koliko sati Novak igra protiv Argentinca!

Autor:

Sport

02.06.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as juri plasman u četvrtfinale Rolan Garosa.

ORGANIZATORI ODREDILI TERMIN! Evo u koliko sati Novak igra protiv Argentinca!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković će se sastati sa Argentincem Franciskom Serundolom u osmini finala Rolan Garosa.

Duel četvrtog kola će se održati u ponedeljak, 3. juna, na centralnom terenu "Filipa Šatrijea". Program tog dana počinje u 11 sati po srednjeevropskom vremenu, sa mečevima Svitolina - Ribakina i Navaro - Sabalenka.

Nakon tih okršaja , očekuje se susret između Đokovića i Serundola, koji neće početi pre 16:00 časova. Ovaj meč će biti značajan događaj za ljubitelje tenisa širom sveta.

Najbolji teniser sveta pokazao je izuzetnu formu na ovogodišnjem Rolan Garosu. Sa impresivnim pobedama u prethodnim rundama, on ulazi u meč sa velikim samopouzdanjem.

Foto: Tanjug/AP

Francisko Serundolo

Naročito se to odnosi posle spektakularnog trijumfa i maratonskog duela protiv Lorenca Musetija u šesnaestini finala Rolan Garosa, koga je eliminisao u pet setova (3:2), posle četiri i po sata bespoštedne borbe.

Francisko Serundolo, argentinski teniser, iznenadio je mnoge svojim nastupom na ovogodišnjem Rolan Garosu. Njegovo napredovanje do četvrtog kola predstavlja iznenađenje i za mnoge stručnjake, posebno jer je u prošlom kolu izbacio favorizovanog Amerikanca, Tomija Pola. Biće zanimljivo videti kako će se nositi sa pritiskom i izazovom da se suprotstavi Novaku Đokoviću.

Pored meča Đoković - Serundolo, publika će imati priliku da uživa u još jednom značajnom susretu - duelu između Zvereva, četvrtog nosioca, i Rune, trinaestog nosioca. Očekuje se da će ovo biti jedan od najuzbudljivijih mečeva ovog dela turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading