UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ovo je momenat kada je autobus pun putnika sleteo s mosta PRAVO U REKU! Sedmoro mrtvih, vozač pokušao da POBEGNE (VIDEO)

Autor:

Svet

10.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je navodno uhapšen i odveden na ispitivanje u policiju, a vlasti kažu da još pokušavaju da utvrde šta se dogodilo

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ovo je momenat kada je autobus pun putnika sleteo s mosta PRAVO U REKU! Sedmoro mrtvih, vozač pokušao da POBEGNE (VIDEO)

Foto: x/mario nawfal

Autobus sa više od 20 putnika sleteo je danas s puta u centru Sankt Peterburga upavši preko mosta pravo u reku.

Tom prilikom život je izgubilo četvoro putnika, dok su preostali prošli s težim i lakšim povredama.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak nesreće.

Na snimku se vidi kako autobus i pre prilaska mostu jako krivuda, kao da je pukla guma ili je kočnica otkazala i samo skreće, što je najgore, pravo ka mostu i reci.

 

U narednom momentu autobus pada direktno u reku Moiku.

Šest osoba je navodno hospitalizovano, a broj mrtvih trenutno stoji na sedam, iako nisu svi ruski mediji objavili iste podatke. 

Vozač je navodno uhapšen i odveden na ispitivanje u policiju, a vlasti kažu da još pokušavaju da utvrde šta se dogodilo.

Autobusu u reci pritrčali su spasioci koji su kroz krov pokušavali da izvuku unesrećene. Navodno su kroz otvor krova izvukli osmoro ljudi.

Drugih deset izašlo je samostalno, a zatim su ih pokupili spasilački čamci. Ruski mediji navode da je vozač pokušao da pobegne, ali je uhvaćen. 

Ruski mediji javili su da nakon munjevite akcije spasavanja niko nije ostao u autobusu. Uprkos tome, pretraga reke i dalje je u toku.

Vlasti nisu rekle koliko je ljudi bilo u autobusu, ali ruski mediji pozivajući se na svedoke objavili su da je bilo između 20 i 25 putnika.

Svedoci su sugerisali da je autobus bio neispravan, što je prouzrokovalo bizaran sudar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading