PUTNIČKI AUTOBUS PAO U REKU, ČETIRI OSOBE POGINULE! Horor na putu, vozač je iznenada sleteo s mosta!

Autor:

Svet

10.05.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je priveden i protiv njega je pokrenut krivični postupak, saopštila je policija. Policija je navela da spasioci izvlače povređene putnike iz reke

PUTNIČKI AUTOBUS PAO U REKU, ČETIRI OSOBE POGINULE! Horor na putu, vozač je iznenada sleteo s mosta!

Foto: Printskrin/Youtubeshorts/ankanewsbilingual

Četiri osobe su poginule, a još četiri su u besvesnom stanju, nakon što je putnički autobus, u kojem je bilo oko 15 putnika, pao danas sa mosta u reku Mojku u ruskom gradu Sankt Peterburgu.

Vozač je priveden i protiv njega je pokrenut krivični postupak, saopštila je policija. Policija je navela da spasioci izvlače povređene putnike iz reke.

Svima povređenima u udesu autobusa koji je pao u reku u Sankt Peterburgu biće pružena neophodna pomoć, saopštio je gradski komitet za saobraćaj, prenela je agencija RIA Novosti.

Na snimku koji su objavile vlasti vidi se kako autobus naglo skreće pre nego što će probiti ogradu mosta, pasti u reku i biti gotovo potpuno potopljen u vodu.

Tužilaštvo Sankt Peterburga je pokrenulo istragu o nesreći.

Ovakve nesreće očito su se pročestile širom planete u 2024. godini.

Najmanje 10 ljudi je poginulo kada je putnički autobus izleteo sa puta i prevrnuo se u regionu Puno na jugu Perua, javili su lokalni mediji.

Međugradski autobus kretao se na relaciji Puno-Kusko kada je došlo do nesreće, javila je državna novinska agencija Andina.

U autobusu su bila 24 putnika, a među žrtvama je i šestomesečna beba, saopštila je policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading