BIVŠI DEČKO PRINCEZE BEATRIS PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: Sumnja se da je ovo uzrok smrti...

Autor:

Svet

24.04.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paolo se godinama borio sa zavisnošću

BIVŠI DEČKO PRINCEZE BEATRIS PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: Sumnja se da je ovo uzrok smrti...

Foto: Printskrin/Youtube/The list

Bivši dečko princeze Beatris Paolo Luico pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Majamiju, saopšteno je.

Sumnja se da se predozirao narkoticima, mada uzrok smrti još uvek nije poznat.

Policija je u sobu u Miami Worldcenter hotelu stigla 7. februara u 15.22 po lokalnom vremenu, gde su zatekli njegovo beživotno telo.

On i princeza bili su u vezi 2005 godine, kada je Beatris imala 17 godina.

Paolo se godinama borio sa zavisnošću, a nedavno je bio uhapšen u Australiji zbog više krivičnih dela, među kojima i zbog posedovanja kokaina, prenosi Telegraf.

Inače, Princeza Beatris i sama po sebi je skandal-majstor. Tako je davne 2015. godine dala otkaz nakon što se saznalo da za posao asistentkinje dobija platu od nešto više od 20 hiljada funti, odnosno oko 30.000 evra. Ona praktično nije radila ništa na tom "poslu", a nakon javne sramote, morala je da se povuče.

"Smotala je" bogatog bankara kom je rekla sudbonosno "da" 2020. godine, a njoj bliski ljudi tvrde da nema nikakav smisao u životu, te da je njome lako manipulisati. U prilog tome govore i bivše veze i to sa zlostavljačem Paolom Luizom koji joj je gotovo uništio imidž u javnosti.

Ni njeno detinjstvo nije baš bilo najidealnije. Majka ju je prvi put stavila na strogu dijetu kada je imala samo 8 godina, a svakodnevno je gledala užasne svađe roditelja, kao i kako se očev fetiš i opsednutost plišanim igračkama pela na sve veći nivo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading