"NIŠTA NE MOŽE DA POREMETI ISPIJANJE PIVA SUBOTOM POPODNE" Urnebesni komentari se nižali zbog scene koja je snimljena usled nevremena u Kikindi (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.05.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je snimak nevremena objavljen na stranici 192, jedan od komentara koji se istakao jeste onaj koji ističe da ništa nije moglo da poremeti ispijanje piva subotom popodne

"NIŠTA NE MOŽE DA POREMETI ISPIJANJE PIVA SUBOTOM POPODNE" Urnebesni komentari se nižali zbog scene koja je snimljena usled nevremena u Kikindi (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Danas popodne, mirno vreme u Srbiji se naglo promenilo u Ruskom selu kod Kikinde. Nevreme je izazvalo pravu pometnju, pretvarajući ulice sela u reke i iznenadivši stanovnike.

Nakon što je snimak nevremena objavljen na stranici 192, jedan od komentara koji se istakao jeste onaj koji ističe da ništa nije moglo da poremeti ispijanje piva subotom popodne. Ovakva reakcija na nevreme pokazuje koliko su ljudi navikli na iznenadne promene vremena i koliko su otporni na iste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


RHMZ je danas prognozirao obilne padavine u više delova Srbije, a upravo je ovo nevreme pokazalo koliko su takva upozorenja važna i koliko vremenske prilike mogu brzo da se promene. Prema RHMZ-u, danas će u južnom Banatu, Pomoravlju, kao i na istoku i jugu Srbije biti moguća kratkotrajna kiša ili pljusak praćen grmljavinom.

Ovaj fenomen rezultat je uticaja visinskog ciklona sa Egejskog mora i iz oblasti Turske na vremenske prilike u Srbiji. Iako je danas primećeno više sunca u poređenju sa jučerom, nestabilnost i dalje karakteriše meteorološke prilike.

Na gornjim tokovima Zapadne i Južne Morave sa pritokama, vodostaji će u naredna 24 časa biti u umerenom porastu, ali neće dostići granice redovne odbrane od poplava. Ova informacija predstavlja važan faktor za lokalno stanovništvo i nadležne službe koje prate stanje vodostaja na vodotocima. Umereni porast vodostaja pruža uvid u dinamiku vodnih tokova i omogućava planiranje preventivnih mera u cilju zaštite od poplava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading