TRAGIČNA VEST IZ AMERIKE: Preminula bivša zvezda NBA lige!

Autor:

Sport

04.05.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno!

TRAGIČNA VEST IZ AMERIKE: Preminula bivša zvezda NBA lige!

Foto: shutterstock

Nekadašnji NBA košarkaš, Darijus Moris, preminuo je u 33. godini života, ostavljajući iza sebe tugu i šok u košarkaškom svetu. Moris je bio student Mičigen univerziteta, a svoj put ka NBA ligi započeo je kao 41. pik drafta 2011. godine, biran od strane Los Anđeles Lejkersa.

Tokom svoje karijere, Moris je nastupao za više klubova u NBA ligi, uključujući Los Anđeles Lejkerse, Filadelfiju, Los Anđeles Kliperse i Memfis. Osim toga, imao je priliku da zaigra i za nekoliko timova G lige, pokazujući svoju posvećenost i upornost u ostvarivanju košarkaških snova.

Pored nastupa u NBA ligi, Moris je takođe imao priliku da zaigra u Kini, gde je stekao dragoceno iskustvo van američkih terena. Nakon toga, proveo je vreme u Evropi, tačnije u Rusiji, predstavljajući ekipu Jeniseja, kao i u francuskom Gravelinu, gde je pokazao svoj talenat i doprineo timovima na terenu.

Iako je ukupno odigrao 133 meča u NBA ligi, Moris će biti upamćen po svom doprinosu, posebno tokom sezone u dresu 76ersa, kada je beležio impresivnih sedam poena po utakmici. Njegova posvećenost i trud na terenu ostavili su trag i uticali na timove za koje je nastupao.

Darijus Moris je, nažalost, prerano napustio ovaj svet, ali će njegovo nasleđe i doprinos košarci zauvek biti deo sportske istorije. Ostaće upamćen kao talentovani košarkaš čija je strast prema igri inspirisala mnoge.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading