GOTOVO JE: Predsednik države potvrdio da više nije u vezi sa ovom lepoticom (FOTO)

Autor:

Svet

16.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider je na društvenoj mreži X objavio da je ponovo sam

GOTOVO JE: Predsednik države potvrdio da više nije u vezi sa ovom lepoticom (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Argentinski predsednik Havijer Milej (53) prekinuo je, kako je rekao, burnu i strastvenu i jako lepu vezu sa glumicom Fatimom Florez (43).

Populistički lider je kao razlog za kraj veze naveo njegove ali i njene brojne poslovne obaveze.

Milej je kraj ljubavi objaivo na društvenoj mreži Iks.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Havijer Milei i Fatima Florez 

"Kao rezultat velikog profesionalnog uspeha koji Fatima, na koju sam izuzetno ponosan, doživljava, dobila je brojne ponude za posao kako u Sjedinjenim Državama tako i u Evropi. Ovo nas je, dodato složenom zadatku sa kojim se danas suočavam i koji su mi Argentinci poverili, dovelo do toga da živimo odvojeno, onemogućava nam da imamo vezu kao par kakvu bismo želeli da imamo, uprkos tome koliko se volimo. Zato smo odlučili da prekinemo našu vezu i održimo vezu prijateljstva s obzirom na to koliko osećamo jedno prema drugom i koliko se volimo, poštujemo i divimo se", naveo je predsednik u poruci.

 

Na drugoj strani Fatima Florez (43) nije javno komentarisala raskid, koji je usledio svega nekoliko dana pošto je par viđen kako zajedno napušta jednu sinagogu na Floridi. 

Veza predsednika i glumice bila je vrlo skladna i oni su lokalne medije obaveštavali o svom seksualnom životu.

Milei je u intervjuima govorio kako je on "vrlo zaljubljen" i vezu je opisivao kao "egzotičnu", dok je glumica navodila da se "upecala na Havijera".

"Čak i kada smo razdvojeni mi smo bliski. A kada smo blizu mi smo eksplozivni, znate na šta mislim", rekla je ona u izjavi za Sandej tajms.

Milej i Flozerova su počeli da se zabavljaju nedugo nakon što su se pojavili zajedno u jednoj TV emisiji u decembru 2022. godine, svega dva meseca pošto se ona razvela posle 22 godine braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading