POTEZI KOJI POKAZUJU VISOKE AMBICIJE: Očekuje ih veliki jubilej sledeće godine, isti žele da proslave u višem rangu!

Autor:

Sport

29.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji prelazni rok zvanično tek što je počeo, a veliki posao je već završen.

POTEZI KOJI POKAZUJU VISOKE AMBICIJE: Očekuje ih veliki jubilej sledeće godine, isti žele da proslave u višem rangu!

Foto: FK Vranić

Takmiči se fudbalski klub Vranić u seniorskom fudbalu od 1975. godine, pa će klub godine proslaviti pola veka postojanja, za tu priliku svi u ovom sportskom kolektivu "ciljaju" zonski rang takmičenja.

Republika

Ekipa Vranića već dve sezone takmiči se u okviru Prve beogradske lige (grupa B), gde je nedavno završeno prvenstvo osvojila osmo mesto na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 33. 

Uprava kluba je već u velikom poslu povodom sklapanja ekipe za novu sezonu, stigle su informacije da je postignut dogovor sa novim trenerom, kao i sa pojedinim igračima koji imaju ozbiljan "CV" iza sebe.

Na klupu tima iz Vranića u predstojećoj sezoni biće Velibor Bacić (40), mladi stručnjak koji je poslednji angažman imao u redovima Umke, aktuelnog zonaša. Bacić je sa plavo-belima postigao istorijski uspeh plasmanom u zonski stepen takmičenja, ali je sredinom prolećnog dela prvenstva odlučio da podnese ostavku zbog nešto slabijih rezultata.

Republika

Foto: FK Umka

Iz Umke u Vranić

Bacić je sa Umkom napravio seriju od 28 utakmica bez poraza, što je jako impresivan niz. U dosadašnjoj karijeri novi trener Vranića bio je i na klupi RAS-a iz Novog Pazara iz Strelca iz Mislođina. 

Pored novog trenera stigle su informacije i o novajlijama koji su već pružili ruku čelnim ljudima kluba. Bacić će na raspolaganju od letnjih pojačanja za sada imati Dragan Gogića (BSK 1926), Iliju Mladenovića (KFK Ravna Gora), NIkolu Pešića i Čedomira Nikolića (Umka), Petra Delića (OFK Žarkovo), Tihomira Popovića (Rušanj), Uroša Filipovića (Karađorđe Mišar) i Miloša Živanovića koji stiže iz Arnajeva.

Povodom najnovijih dešavanja u Vraniću za naš portal oglasio se sportski direktor kluba, Vladimir Popović:

- U sledećoj godini slavimo pola veka postojanja našeg kluba, i cilj nam je da taj veliki jubilej proslavimo plasmanom u viši rang takmičenja. Igrački kadar je manje-više spreman, u opticaju su još dva igrača, ali čekamo da dogovorimo sve detalje. Radimo na visokom nivou i nadam se da ćemo ispuniti naše ciljeve.

Ekipa Vranića će se predstojeće sezone takmičiti u okviru "grupe C", plan je sada već jasan, "juriš" na prvo mesto i plasman u BG zonu gde se klub poslednji put našao pre nekih 30-tak godina (sezona 95/96).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading