GLAZER GA REDOVNO PRIMA "KROZ UŠI": Golman Zvezde sve nesigurniji u prekidima

Autor:

Sport

01.10.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski čuvar mreže savladan treći put iz slobodnjaka u Ligi šampiona.

GLAZER GA REDOVNO PRIMA "KROZ UŠI": Golman Zvezde sve nesigurniji u prekidima

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Inter u drugom kolu Lige šampiona i gube posle prvog poluvremena sa 1:0. Gol je u 11. minutu postigao Čalhanoglu direktno iz slobodno udarca, a stekao se utisak da je golman Zvezde Omri Glazer bio pogrešno postavljen. Naime, on je primio gol u svoj ugao, dakle ne onaj koji pokriva živi zid već on lično, a stekao se utisak da je ostao prenisko i da zato nije uspeo da dohvati loptu.

A to mu nije prvi put da prima gol iz slobodnog udarca, pa čak ni ove sezone u Ligi šampiona. Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića poraženi su u prvom kolu od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a tada je Kokču duplirao vođstvo Benfike iz prekida. Napravili su fudbaleri Zvezde prekršaj na dvadesetak metara od svog gola a sudija je dosudio slobodan udarac. Iako su svi na stadionu očekivali da šutira Anhel Di Marija, to je uradio Kokču i maestralno poslao loptu u mrežu pored skamenjenog Glazera.

- Ne volim da analiziram odmah posle utakmice jer nisam video loptu. Mislim da sam mogao da odbranim, želim da odbranim svaku loptu i verujem u svoj kvalitet. Još uvek nisam video snimak, ali bio je to dobar slobodan udarac. Možda sam mogao da reagujem, ali nisam video loptu na vreme. Video sam je kasno, pa nisam imao vremena, ali učimo iz svega. To je deo fudbala, posebno za golmane. Nekada imate odlične utakmice i branite teške lopte, a ponekad primite gol iako možda možete da ga odbranite. Kao što sam rekao, iz ove utakmice dobijamo samopouzdanje i idemo dalje - rekao je Glazer posle tog susreta sa Benfikom.

Takođe, navijači Zvezde pamte i prošlogodišnje gostovanje Mančester sitiju. Izveo je Hulijan Alvarez slobodan udarac, hteo je Glazer da boksuje, promašio loptu, nakon čega je ona ušla u gol.

Zvezda će posle Intera u gostima igrati i protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar). 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading